Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmeeen

Proszę o radę FOTO

Polecane posty

Gość Carmeeen

Otóż sprawa jest związana z moją sylwetką. Mam okropne nogi, masywne, trochę tłuszczu i trochę mięśni, ale bardziej mam kompleksy na tle ramion bo są one koszmarne, masywne, wielkie... Ktoś wie jakie ćwiczenia mogą mi pomóc ? ktos wogole chce mi pomoc ? Przod http://images41.fotosik.pl/1211/4e1a741f7fe66d4e.jpg Tył http://images47.fotosik.pl/1265/673744ff1ed27fbf.jpg Bok http://images38.fotosik.pl/1255/d538f51e571d586e.jpg

Gość Magdalenak1986
masz małe cycki :(

Gość ladaco jest z wami
jesteś przewrażliwiona

Gość zezowata baba
jesteś facetem więc to prowo albo jesteś transem jeżeli jesteś transem to nie ćwicz bo pogorszysz sytuacje

Gość czaka od norisa
zrob cos z nogami kobieto,wstyd!taka mloda a tyle tluszczu na nogach!ohyda:classic_cool:

Gość faktura korygująca
to jest chyba koleś....

Gość translate26
kiepską masz figure idź na siłownie to zawsze troche schudniesz lepiej się poczujesz. wydaje mi się że jesteś już po 30 i troche dziwne że masz takie problemy i chce ci się zdjęcia swoje wrzucać na bądźmy szczerzy podrzędny portal z ograniczonymi ludźmi tu tylko kilka osób jest troche mądrzejszych

Gość dex-terA
przeciez to facet;) TE FOTKI JUZ BYLY

Gość dfvdsfdfdsf
Przecież to ten koleś, co raz wmiesiącu wstawia swoje foty w leginsach :O

nogi masz OK Co masz ew do poprawki to dupa: za mała talia: za szeroka Reszta ok, ale ogólnie jest spoko. No chyba, ze jesteś bardzo młoda wtedy raczej popraw to co wymieniłam.

dla mnie jestes ladna nie mam u ciebie szans masz sto razy bardziej proste plecy niz ja a poza tym co to za zdjecia w ubraniach jak mam ocenic nogi w spodniach

Gość AngelMayer
Wy jesteście ograniczeni ? Po pierwsze osoba zakładająca temat nie pyta się czy jest facetem czy kobietą, tylko ma problem i prosi o radę... Po drugie na trzecim zdjęciu odbija się pasek...

Gość nie rozumiem Cię koleś
mamy się podniecać twoimi fotami w leginsach ? są aseksualne może tylko Ciebie podnieca myśl że ktoś ogląda Twoje forty...no ale sorry to nadal żałosne