Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa.glowa

co tu robic?

Polecane posty

Gość kolorowa.glowa

Po około roku od rozstania, przez moja głupotę z facetem z którym wiązała mnie silna chemia i zapowiadało się bardzo miło, spotkaliśmy się przez przypadek w knajpie. Wypity alkohol zadziałał, chemia przypomniała o sobie i wszystko wróciło. Skończyło się na całowaniu i trzymaniu za rękę...Dodam, że on ma teraz dziewczynę... Od tamtej pory smsujemy, cały czas pisze że mu na mnie zależy, że chciałby jeszcze spróbować, ale ma dziewczynę i czuję, że nie wie co zrobić... Obydwoje mamy straszną słabość do siebie, przyciąganie ciał.... Nie wiem sama co mam z tym zrobić..... :(

Gość kolorowa.glowa
No właśnie on mi codziennie wysyła po kilkadziesiąt smsów, co robię, gdzie jestem, chce się umówić, ale jak przychodzi co do czego to wygląda na to ze sieęobawia spotkania, bo wie jak na siebie działamy i pewnie ma tą samą świadomość co ja, jakby się skończyło nasze spotkanie! Poza tym zasugerował mi, bardzo chciałby być ze mną, ale się boi ....Wczoraj mu napisałam, że wszystko sobie przemyślałam i żeby odezwał się do mnie jak się rozstanie z dziewczyną. Sama nie wiem czy dobrze zrobiłam.... :(:(

bardzo dobrze zrobilas.Jestes dzielna i madra dziewczyna. Tylko badz konsekwentna.

Gość dobrze zrobilas , nie wchodz
w trojkat . Skoro trak bardzo chce z toba byc to zerwie z tamta .To jego wybor , a ty przynajmniej bedziesz wiedziala ,ze postapilas uczciwie

Gość kolorowa.glowa
dzięki wielkie za wsparcie... :) Mam tylko nadzieję, że nie będzie mnie już męczył... Chociaż znając go, to czuję że dzisiaj znowu będzie pisał.... Dam wam znać... Trzymajcie kciuki żebym się tylko nie złamała.. :(

Gość kolorowa.glowa
A najgorsze w tym wszystkim jest to.... wszystkie uczucia względem jego osoby wróciły... :( Po co ja wyszłam wtedy na piwo :(

to , ze wrocily uczucia , nie ma znaczenia .Z nimi sobie poradzisz. Zadaj konkretnej decyzji. Jesli bedzie chcial Toba manipulowac -nie daj sie. Lepiej chwile pocierpiec niz miesiacami .

Dokładnie, jak facet się naprawdę zakocha to nic go nie jest w stanie powstrzymać, ja byłam w identycznej sytuacji, facet zerwał ze swoją kobitą praktycznie z dnia na dzień, oczywiście to odchorował, ale serce nie sługa, dziś jesteśmy ze sobą 4 rok

13:02 kolorowa.glowa Dodam, że on ma teraz dziewczynę... Od tamtej pory smsujemy, cały czas pisze że mu na mnie zależy, że chciałby jeszcze spróbować, ale ma dziewczynę i czuję, że nie wie co zrobić... Obydwoje mamy straszną słabość do siebie, przyciąganie ciał.... Nie wiem sama co mam z tym zrobić..... Już po tym powinna Ci się zapalić czerwona lampka , że skoro ma dziewczyne a Tobie mówi , że mu na tobie zalezy to znaczy , że za przeproszeniem frajer z niego, ja bym sobie głowy nawet nie zawracała takim facetem, bo Ty mozesz byc nastepna , zostawi tamtą , zwiaze sie z Tobą a potem w koncu Ciebie w tyłek kopnie.Zastanów się;)

Gość kolorowa.glowa
Malutka... To nie tak, wtedy w knajpie jak się całowaliśmy, to nawet nie gadaliśmy o tym czy jesteśmy w jakiś związkach, poprostu czysta chemia i przyciąganie!Dopiero na drugi dzień napisał mi że ma dziewczynę i poważnie się zastanawia po co z nią jest, skoro nawet się nie zawahał jak mnie zobaczył i że nie może o tym zapomnieć. Tylko się boi... Dodam, że rozstaliśmy się z mojej winy... :(

Gość kolorowa.głowa
I nie myliłam się.... Napisał, dlaczego się dzisiaj nie odzywam... eh:/