Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boróweczka ze wsi

Mieszkanie w stolicy dla młodej dziewczyny.

Polecane posty

Gość Boróweczka ze wsi

Niedawno dostałam spadek po dziadkach i rodzice uparli sie na zakup mieszkania dla mnie w Warszawie gdzie studiuje. Nie wiąże jednak przyszłości z miastem ponieważ przejme rodzinny interes. Myślicie że to mieszkanie będzie dobrą inwestycją? http://otodom.pl/mieszkanie-warszawa-centrum-50m2-2-pokoje-800000-pln-id10208200.html chodzi o to żeby zamrozić na jakiś czas gotówke

Gość dfhnafhhib
Twój tata ma pewnie duży interes w gaciach.

Gość ypsylonik27
jej ale ruina za 800 tyś :) Daj sobie spokój. Zobacz jaki jest widok z okien, to jakieś getto bez kitu. Można kupić dużo taniej fajniejsze.

Gość GeoRgE22
ta fota z widokiem na mur the best he he dzieki za taka chate

przestaniesz w koncu reklamowac te mieszkania? Naprawde sa tak okropne ze nie mozna kupca znalezc?

Gość Boróweczka ze wsi
Nic nie reklamuje a mieszkanie to tylko przykład nie kupuje od razu tej chałupy po prostu szukam czegoś w centrum w nowym budownictwie. Dobra lokalizacja na strzeżonym osiedlu ułatwi potem ewentualny wynajem.

Gość Boróweczka ze wsi
Z resztą mam wrażenie że zazdrościcie że kogoś stać na kupno nowego mieszkania bez żadnych wyrzeczeń i bez kredytu na 50 lat. A ja po prostu chciałam sie dowiedzieć czy warto teraz inwestować w nieruchomość