Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxXxxxa

dlaczego nie?

Polecane posty

Gość xxxxXxxxa

Byłam na pierwszym spotkaniu-randce z facetem. Nie powiedział mi ani jednego komplementu. Był też jeden nieznaczący temat o dziewczynie, której podoba się jego kumpel i zapytał czy ta dziewczyna jest ładna. A ja wiem, że nie powinnam, ale powiedziałam, że sama nie jestem jakąś pięknością, więc nie powinnam oceniać. A on nic. Nie zaprzeczył nic. Ale na koniec zaprosił mnie na imprezę gdzie będą jego kumple itp, więc chyba nie uważa mnie za maszkarę. Może brak komplementów itp. to jest styl bycia. Nie jestem tu, aby się chwalić, ale raczej podobam się mężczyznom i jestem przyzwyczajona do komplementów. Dlatego dopadły mnie wątpliwości o co chodzi.

Gość xxxxXxxxa
co myślicie?

Myślę, że nie każdy odczuwa potrzebę słodzenia innym. Powiedziałaś, że nie jesteś pięknością i ktoś kto z reguły nie czuje się komfortowo komplementując innych może najwyżej przytaknąć, nie będzie się wdawał w dyskusje i zapewniał cię o twojej urodzie.

Gość xxxxXxxxa
ale jeżeli zaprosił jednak na sobotnią domówkę to jednak mogę myśleć, że mu się spodobałam? a czy odezwać się teraz jakoś do niego, bo on powiedział, że zaprasza na sobotę, że jak coś ma mój numer i tyle. teraz cisza

Gość xxxxXxxxa
ale jeżeli zaprosił jednak na sobotnią domówkę to jednak mogę myśleć, że mu się spodobałam? a czy odezwać się teraz jakoś do niego, bo on powiedział, że zaprasza na sobotę, że jak coś ma mój numer i tyle. teraz cisza

Gość ,asf,,,,
to jestescie umowieni konkretnie czy nie? czy powiedzial tak zeby cos powiedziec... ;/

Gość xxxxXxxxa
rozmawialiśmy i na chwilę przeprosił, bo dostał wiadomość. Powiedział, że planuje właśnie domówke i czy mogłabym wpaść w sobotę. I powiedział "ok. to mam Twój numer" i tyle

Gość xxxxXxxxa
co o tym myślicie?

Gość grazia34
myslę, że mu się podobasz, a mówienie komplementów nie każdy uważa za zdobywanie na samym początku, wręcz traktuje negatywnie. po prostu ceni białe schody zamist czarnych, albo ma czarne w czwartej funkcji. ale za to takie osoby mają kwadraty cenione i trójkąty, więc są gelnialne :)

Gość grazia34
myślę, że takiej osobie powinnaś pokazać swoje czarne koło. i zachowywać się na maxa białoschodowo. on da Ci w zamian trójkąty i kwadraty

Gość darek_be
grazia34 - wyjdź za mnie, szacun!