Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorias

Czy moge byc w ciayz?

Polecane posty

Gość wiktorias

Mój problem polega na tym , że kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne i na dodatek bez zabezpieczenia tzw. stosunek przerywany, jednak poczułam jak już jego członek pulsuje i w ostatniej chwili go wyjął i wytrysk nie nastąpił bezpośrednio we mnie. Teraz okres spóźnia mi się już 2 dzień zamiast tego mam bardzo dużo mlecznego śluzu. Czy jest możliwe że jestem w ciązy? Czy taki śluz jest tego objawem?

Gość no ro to
w takiej sytuacji robi się test ciążowy. a jeśli wyjął za późno i w dni płodne jak piszesz to owszem mogło się udać.

Gość kizia mizia trererere
odwazna bylas ze zgodzilas sie na to

witam Was a ja kochałam sie z chlopakiem w 18 i 19 dzien cylku, niestety bez zabezpieczenia...a dzieciątka jeszcze nie chcemy, ale długo Go nie było, był w delegacji chcieliśmy sie sobą nacieszyć, wg moich wyliczeń to były dni bezpłodne.....jednak zazwyczaj moje cylke trwały 29 dni, ale ostatni trwał 33, i dziś powinnam dostać okres wg tych 29 dni i tutaj moje pytanie, czy możliwe, że może sie spóźnić znów np o tyle samo??? jeśli chodzi o przyczyny to oprócz ciąży, krązy mi po głowie to, że ostatnio baaaaardzo pokłóciłam sie ze swoim tatą, a wcześniej kiedy własnie cylk miał 33 dni bardzo pokłóciłam sie z ukochanym i bardzo to przezyłam, no i troszke jestem teraz zaziębiona. Prosze o jakąś odpowiedź. dodam, że mam teraz suche upławy.

prosze o jakąś odpowiedź, nie moge przestać o tym mysleć, wypiłam dziś chyba z 4 mięty, wzięłam już 4 asoryny, wzięłam gorąca kąpiell....licze, że jutro, że na dniach będzie okres.....jeju czuje sie jak idiotka :(, nie moge przestać o tym myślec....:(

Gość intheworld
Następnym razem możesz określać dobie dni płodne ale dokładnie. Poczytaj sobie o mikroskopach owulacyjnych. Ja używam Afrodyty. W zupełności mi wystarcza