Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankmam123

Chomikuj.pl

Polecane posty

Gość pytankmam123

hej, zakladam konto na chomiku,przelewam im kase,i mam jakis limit mb do sciagania? Tak? Hm, zrobie zaraz przelew i pewnie musze czekac az zaksieguja?;/ Ile to koszmutuje,i na jak dlugo? Dzieki za odpowiedzi!!!

Gość hehe dobre niezly silnik
po co masz placic chomikowi w necie znajdziesz to za free

Gość dfvsdavdfhbyjneyhegfh4454
przeceiz na stronie chomikuj pl wsystko ci pisze. czemu jestes takim debilem

Gość pytankmam123
hm,a polecisz cos? Bo ja nie wiem nic o bezplatnym ogladaniu filmów w sieci,ok sa serwisy na ktorych filmy,seriale mozna ogladac,ale maja limity. I dupa;/

Gość to jakas sciema
chodzby kinopecetowiec tam zazwyczaj film wrzucany jest na kilka serwerow

chomikuj jest najlepszy nei jakies gowniane stronki gdzie trzeba sie naklikac w chuj wpisywac jakies capcha i inne gowno. wole zaplacic pare groszy i miec wszystko w jednym miejscu niz szukac po calym necie . poza tym na chomiku mozna zarobic. program partnerski i popatrzcie ile goscie sprzedaja punktow na allegro. zarabiaja od kilkudziesieciu zl do nawet kilku tysiecy ze samej sprzedazy punktow. a ty debilu wszystko chcialbys za darmo. takim jak ty powinni wylaczyc neta frajerze

Gość to jakas sciema
do dfvsdavdfhbyjneyhegfh4454 glupoty wypisujesz frajerze :) a te pliki ktore wrzucasz na chomika to sa legalne i legalnie na nich zarabiasz? szukaj dalej frajerów którzy benda placic za cos co mozna miec zadarmo

moim zdaniem frajerami sa ci co korzystaja z takich serwisow jak np hotfile czy innego gowna. zdania nie zmienie. chomik najlepszy

wstawiam foto jak sie kopie z tate na chomikuj :D

a gdzie ja tu promuje swojego chomika debilu. nie podalem zadnego linka. slepy glupcze. raz w miesiacu na allegro sprzedalem punktow za ok 300 zl. i co dalej tweirdzisz ze chomik jest zly, frajerze

Gość to jakas sciema
widzsz promujesz chomika bo na nim zarobiles frajerze komp sie dalej z tatą :)

a twoj niech ci obciagnie frajerze bez szkoly

Gość no właśnie po cholerę się
bawicie w te chomiki, skoro wszystko jest za darmo dostępne :o bezsens

bezsens to jestes ty

Gość leoniateofila
ja korzystam zazwyczaj z pirata, ale są rzeczy, których tak łatwo nie znajdziesz za darmo albo wcale- np ksiązki po polsku, niektóre programy. czasami są filmy, których nigdzie nie ma a na chomiku są. poza tym są filmy/seriale w małych rozmiarach(jak twój serial ma 350 Mb, to na chomiku znajdziesz go w 100 M i tej samej jakości

z chomika korzystam od kilku lat i prawie zawsze bylo tak ze jesli czegos nie moglem znalezc na innych serwerach to na chomiku znajdowalem to bez problemu. poza tym na innych serwerach linki czesto wygasaja i trzeba sie spieszyc zeby sobie cos sciagnac. albo jak bylo dawniej ze jakis duzy plik byl dzielony na 40 linkow i 35 dzaialo a reszta nie. i wtedy dupa. teraz to rzadkie przypadki ale tez mozna sie spotkac z czyms takim. wiem bo znajomi korzystaja z tego gowna. na chomiku mam wszystko czego potrzebuje w znacznie krotszym czasie. poza tym z chomika mam o wiele wieksze transfery niz z innych serwerow lub torrentow. chomik jest najlepszy