Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_R

Niegrzeczna małolata

Polecane posty

Gość Magda_R

Jestem matką 12 letniej Pauliny. Ogólnie mam z nią same problemy. W szkole ma same trójki i wagaruje. Pyskuje mi i w niczym nie pomaga :( Jakie macie sposoby na skuteczne ukaranie młodej buntowniczki?

Gość lac pio lapie
zabraniac,kaasy nie dawac,tel, komputer zabrac i zakopac w ogrodzie-powinna miec juz swoje obowiazki,ja w jej wieku musialam matce pomoc zajac sie rodzenstwem,obiad ugotowac-teraz dzieci za dobrze maja

Gość Magda_R
A może jej wlać? Tylko jak... nigdy nie oberwała po pupie

jak ma same trojki to nie masz co sie przejmowac, nie ejst tak zle, sama nazwa mowi jest to ocena dostateczna wiec to nie tragedia.Ja dzieci nie karce za oceny w ogole, mają to na co zasluzyli i tyle. Gorzej u ciebie z tymi wagarami :o Mam pasierbbice o rok starsza od twojej i wagary ma zabranione, byla chyba z dwa razy( nie caly dzien ale opuscila wybrane przez siebie pojedyncze lekcje ) ,lecz wie ze nie ma zgody na to i sie tego trzyma

Obowiązki w jej wieku to naturalna rzecz,odkurzanie, mysie podlogi, wynoszenie smieci, porządek w swoim pokoiku , obieranie ziemniakow, sprzatanie toalety to zadne wygorowane oczekiwania, moja prawie rowiesniczka twojej to robi , przynajmneij w nei wyrosnie z niej kompletna sierota

Gość Magda_R
To co mam z nią zrobić? wcale nie czuje respektu do starszych

Gość Karolina_vvv
Nie miała spotkań bo wagary zaczeły się od dwóch miesięcy. Mam ochotę jej spuścić lanie ale nigdy tego nie zrobiłam i nie wiem jak zareaguje

jakto zadnej interwencji? no to chyba jakies zart, albo naprawde sa to sporadyczne wagary ,prawie zerowe ze szkola niedopatrzyla sie problemu.Uwierz mi, jesli naprawde twoje dziecko by wagarowalo to wiedz o tym ze dyrekcja by zaalarmowal cie o tym, no bo kto jej usprawiedliwia te opuszcone dni lub godziny? chyba nie ty .Jka chodzolas na zebrania wlasnego dziecka to nic nigdy nie omawialas z wychowawcą, lub ped tego problemu z ktorym sie barykasz?

Gość Karolina_vvv
Był rozmowy z wychowawcą ale z nikim wiecej

Gość siksii78
jaki masz problem z tym, żeby odmówić jej przyjemności ze względu na nie dostosowywanie się sie do reguł panujących w domu? nie rozumiem Cię