Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mujer_85

Co sądzicie o tym, proszę o poważne odpowiedzi

Polecane posty

Poznałam faceta jakiś miesiąc temu przez neta, jedno spotkanie już mamy za sobą, było super, w ten weekend znowu miał być jego przyjazd, ale wyniku naszego nieporozumienia, odłożyliśmy to na styczeń. On juz na początku znajomości wspominał że ma dużo znajomych, również 2 przyjaciółki (w swojej rodzinnej miejscowości) i rożne tam koleżanki, wiec nie chciał by aby jego druga połówka była z tego powodu zazdrosna i robiła mu rózne akcje, bo jak on jest związku to i tak najważniejsza jest dla niego druga połówka, a nie chce stracić kontaktów ze znajomymi. W niedziele np spędził u jednej kumpeli całe popołudnie gdzieś do 21, dzisiaj znowu jakaś znajoma do niego przyszła, codziennie mamy kontakt. Dziwne to jest dla mnie, wiem ze nie jest w związku i ma do tego prawo, ale mam obawy ze ja jestem jedną z wielu.

Gość qiwur
wasza znajomość dopiero się zaczęła, wg mnie niepotrzebnie już analizujesz różne sytuacje, poczekaj co będzie później, czy on w ogóle będzie zabiegał o to spotkanie w styczniu, bo może mu się odwidzi, facet jak coś kombinuje na boku to raczej ukrywa znajomości, a nie się nimi chwali, więc może to są faktycznie jego koleżanki tylko, z drugiej strony dziwne, że dopiero co poznany koleś opowiada potencjalnej dziewczynie ze ma tu i tam przyjaciółki/koleżanki i ile to ich nie ma:o

Uważam, że "przyjaciółki" i "koleżanki" u których się wysiaduje do 21 to coś nienormalnego w przypadku faceta:O Ale poczekaj spokojnie, bo Wasza znajomość się na dobra sprawę dopiero zaczęła. Czas wszystko pokaże.

Przed spotkaniem był bardzo słodki, miły, uwodził, ale mówił poważnie i sensownie, jest ogromnym romantykiem, ma tez swoje pasje. Spotkanie tez bylo bardzo udane, spędziliśmy razem weekedn, nocował u mnie w mieszkaniu, ale nie wymuszał niczego, spaliśmy w osobnych pokojach. Potem jak pojechał, doszło do sprzeczki, w nerwach go oceniłam że sie bawi moimi uczuciami i sie obraził, stał sie chłodny inny, niż wcześniej, powiedział gdyby nie moje zachowanie to było by juz dalej w naszych relacjach, a tak musimy dac sobie czas. Jak na razie relacje sie dobre, ale widzę ze jest ostrożny.

Z tymi 2 przyjaciółkami ma kontakt tylko tel, sms, a spotyka sie z nimi raz na kilka miesięcy, jak jedzie do rodziny, kolegów tez ma

No ok. Dla mnie jest dziwne to, że pozwoliłaś mu u siebie spać, przecież w ogóle człowieka nie znałaś. Co do reszty to po prostu daj temu czas.

To wyszło tak, ze on myslał ze ja mieszkam w akademiku, dlatego zaproponował ze nocleg tam sobie zarezerwuje, ja wynajmuje pokój na mieszkaniu, a że był jeden wolny pokój, wiec sama mu to zaproponowałam

W ogóle nie wierzę w to, że facet może mieć "przyjaciółkę" a kobieta "przyjaciela". dLA MNIE to nie jest zdrowa sytuacja. Jak tak to inaczej, myślałam że do domu swojego go zaprosiłaś.