Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

moja matka trzyma praktycznie zawsze strone mojej dziewczyny

Polecane posty

a nie powinno być odwrotnie? jestem pierworodnym najstarszym z trójki rodzeństwa (mam dwóch braci w tym jeden ma 10 lat - ja 26) no i powinienem być ukochanym synkiem mamusi!:O a coś jest nie tak:O co prawda matka nigdy mnie nie krytykuje przy dziewczynie itd itp... ale w rozmowach trzyma jej strone . ponadto powiedziała że chętnie by sie zamieniła , mnie oddała rodzicom mojej dziewczyny a ją przygarneła wtf:O ps.mieszkam z dziewczyną jakby tzo.

Gość aaa eeee co to jest
"tzo"? moze wlasnie za to "tzo" twoja matka woli twoja dzewczyne :P

Gość aaa eeee co to jest
tzo? ja? ja nitz...

26 lat i synuś mamusi:D Matka jest za Twoją dziewczyną bo może ona ma lepiej poukładane pod sufitem:)

Gość przelot_em
No, własnie. Czy bardzo Cię boli ta solidarność jajników? Moze pogadaj z matką o tym. Powiedz, że jest Ci z tym niedobrze.

Gość przelot_em
Mam głebokie przeświadczenie, że ta "solidarność jajników" akurat w relacji synowa-teściowa na dłuższą metę się nie sprawdzi. Wkrótce może przerodzić się w niechęć albo nawet wrogość.

Gość przelot_em
Takie problemy trzeba załatwiać od razu. Nie czekać aż się nawarstwią, pózniej może być trudniej. Matki często nie mają wyczucia w sytuacji. Akceptują i zaprzyjaźniają się z przyszłymi synowymi bo myślą, że syn dobrze wybrał. Moim zdaniem, matka powinna zawsze stać po stronie swojego dziecka bo tylko ona akceptuje i kocha go bezwarunkow. Dziewczyna to dziewczyna, niekoniecznie będziesz z nią do końca życia, może być następna.

no i dziewczyna niestety na ogół ma rację... - więc logiczne, że mamełe trzyma jej stronę ;)

Masz siostrę? Jeśli nie, to może jednym z powodów dla których mame trzyma stronę Twojej lubej jest fakt, że ją lubi i traktuje jak własną córkę (o której być może przy 3 synach zawsze marzyła) :) Poza tym mają podobne poglądy co do Twojej osoby i zachowań, zatem solidaryzują się i to sprawia, że jeszcze bardziej się lubią ;)