Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka90 WAWA

Zaufać Arabowi?

Polecane posty

Gość Agnieszka90 WAWA

znajomi troche patrzą z przymrużeniem oka, twierdzą, że mi przejdzie, a on na pewno ma już inną. Ale super wsparcie mam w tacie, który mówi, żebym jechała jak najszybciej i próbowała a myślałam, ze powie: córko, na głowe upadłaś. nie wiem czy mu zaufać, wiem, jacy bywają Arabowie i jakie my polki jesteśmy naiwne, jednak chce wierzyć, że on jest inny.

Gość Agnieszka90 WAWA
dlaczego mnie wyzywasz?

Gość DruidMorales
O MÓJ BOŻE !!! Kolejna baba bez wyobraźni która za kilka lat będzie ryczeć w programie "Dlaczego JA" jak ją arab nożem potnie, bo zupa była za słona .. a tam takie kary są dla żon. Weź idź z tego forum i nie kompromituj się. Gdybym był Twoim ojcem to bym ci dupsko sprał i zamknął w piwnicy do odwołania to może w końcu zmądrzejesz!

Gość jakizlom
kurwa jak widze takie tematy to mnie kurwica momentalnie trafia.zapamietajcie sobie raz na zawsze araby to jebane sukinsyny ktorzy traktuja kobiete jak smiecia,szmate i swoja wlasnosc ktorej nie wolno nic...chyba ze jestes kobieta ktora cale zycie bedzie siedziec w domu,sluchac wielkiego pana i zrezygnuje calkowicie ze swojego zycia

Gość Agnieszka90 WAWA
wlanie dlatego polki szukają szczecią min. u Arabów :o polacy są zamknięci i żyją stereotypami.

Gość DruidMorales
zapytaj się tej polskiej żony pakistańczyka .. ups .. zapomniałem, że ona została zarżnięta nożem jak świnia bo nie pozwoliła rodzinie męża sprzedać swoich córek ..

Gość Agnieszka90 WAWA
a gdzie niby mieszkasz jakizlom ? i a jakie to sa historie :o

Gość Agnieszka90 WAWA
mam tylko jedno marzenie - ssać czarnego kutasa

Gość jakizlom
we wloszech jest ich tu wiecej jak wlochow :O jedna z histori opisalam...kolejna to np.jedna znajoma zyla kilka lat z arabem po czym jak chciala odejsc tez straszyl ja ze ja zabije jak odejdzie ona uciekla do pl...kolejna znajoma pojechala do kraju a gdy wrocila zastala takiego we wlasnym lozku z inna po czym jak zrobila mu awanture on jej tak wpierdolil ze znalazla sie w szpitalu ze wstrzasnieniem mozgu i polamanymi nogami mozna opisywac i opisywac nie znam zadnego zwiazku ktory przetrwal z takimi

to mało ci historii o tym jacy to Arabowie są ekstra aż do ślubu i wyjazdu do jego kraju... Biorąc ślub w Islamie (w tych bardziej fanatycznych odłamach) zrzekasz się swoich praw i podpisujesz papier że zgadzasz się na bycie własnością (tak jak normalna rzecz) męża

Gość jakizlom
to wszystko tak daleko juz zaszlo ze oni nawet slubu nie potrzebuja a i tak piora kobiety ile sie da i wyjazdu do kraju tez nie potrzebuja wiekszosc zyje tu na stale

nie wzazne czy arab , amerykanin czy hiszpan , ufa sie człowiekowi a nie narodowości :)

Gość jakizlom
ta jasne ufa sie jezeli ktos jest wyznawca naszej wiary a nie innej w ktorej kobieta to smiec

Gość middle_soprano
NIE. Już się wystarczająco nasłuchałam. I nie jestem rasistką, bo moja najlepsza przyjaciółka jest Arabką i Muzułmanką. Ale związek Europejki z Muzyłmaninem jest zbyt ryzykowny.

Gość radykalny bojownik
arabow ktorzy przebywaja w europie na socjalu i nie asymiluja sie, powinno sie likwidowac 🖐️

Gość jakizlom
co innego muzulmanka ktora od najmlodszych lat jest uczona i wychowana w ich wierze a co innego europejka ktora zostala wychowana na podstawie zupelnie innych zasad

Gość a Twój tata
to nie Arab czasem?

Gość drynnn
Przykre, ale Agnieszka jest głupia, można do niej mówić, a ona i tak zrobi swoje. Ja wiem że ona będzie później skomleć. Tyle że Ja nie będę jej wtedy żałował. Jej życie, jej sprawa. Ubolewam jedynie, że polskie kobiety nie chcę mężów polaków. Znam wielu fajnych facetów, którzy zostali starymi kawalerami, gdyż nie mogli znaleźć drugiej połówki. Są wśród nich lekarze, prawnicy, a przede wszystkim bardzo dużo informatyków .. nie wiem dlaczego kobiety wolą gównianych arabów .. pewnie sądzą, że będą księżniczkami, a prawda i tak okaże się bolesna ..

Gość bardzo dobry pomysł
zaufaj arabowi , przynajmniej będziesz miała życie pełne emocji, im mocniej będzie, cię tłukł po mordzie, tzn że mocno kocha i szanuje i dba,żebyś nie miała głupich myśli, są emocje, każdy dzień coś nowego, raz po nerach, raz kopa w brzuch, same niespodzianki... a Polacy, całuję rączki, takie ciamciaki, a arab jak walnie w ryj to sie przynajmniej czuje. Jedna taka zakochana w arabie pojechała do jego kraju na wakację, tam ją ojciec arabusa i brat, złapali wycięli wargi sromowe i łechtaczkę, bo była nieczysta, i teraz dopiero mogła zostać muzułmanka.

Gość Agnieszka90 WAWA
Ale on ma fajną pałkę :)

Gość mam, bardzo dobry pomysł
nieprawda, arabusy mają najmniejsze kutasy w świecie. Dlatego każą swoim babom, chodzić w burkach, żeby nie widzieli jak się z nich śmieja.