Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SCANDALIEROS

Do wszystkich co kupują hot dogi i zapiekanki na stacjach benzynowych !

Polecane posty

a byl ktos z was na stacji benzynowej na granicy w Kolbaskowie? Mowie o Orlenie. Ja piernicze jedna kasa na kilka otwarta, zawsze jakas zamulony babsztyl siedzi, kolejka sie ciagnie az do wyjscia i mozna stac i korzenie zapuscic :o

Właśnie , własnie jak są takie kolejki to benzyna powinna kosztować 2.99 zł za litr to wtedy mogę stać w kolejce . A nie benzyna droga i jeszcze w kolejce mam czekać ! Paskudne bularze !

no myslalam ze wlasnie tak zrobi :d przestawi samochod :D ok, w tym momencie mozna sie wkurzyc, przyznaje racje

Gość Jelito
ptasiek do garów obiad na jutro gotować , a nie się tu popisywać !

Gość hod dog ze srakim sosem
lady love a co jakby te córeczki miały sraczkę?? ile wtedy byśmy tam stali???ludzie troche myślcie!

Ooo, to teraz będę dłużej kupować, żeby takie, jak autorka, dokur...ć jeszcze bardziej :classic_cool:

Gość ladaco jest z wami
asortyment jak każden jeden

ja nie wiem gdzie wy mieszkacie, albo tu kurwa znowu u mnie w miescinie jest kulturka, bo jak ktos chce zjesc to stoi autem albo z boku obok myjni albo za stacja benzynowa, albo wy przesadzacie

Gość Jelito
Jeszcze wódkę i piwo sprzedają na stacjach ! To skandal !

Hot dogi muszą być! I kolejka musi być. Jak jedzie cała wycieczka autobusem i kierowca będzie tankował autobus, to wiadomo, ze wycieczkowicze będą zajmować wszelkie kolejki do łazienki i stać po hot- dogi. Normalne. DLatego nie widzę w tym nic dziwnego, a że jestem typem podróżniczki,uważam, że takie coś ma być!

Gość strzałka :)
o to to miej pretensje do obsługi, ze jest jedna kasa do wszystkiego. mam prawo kupić hot-doga albo i dziesięć, a to, że jest kolejka to nie wina klientów tylko złej organizacji obsługi.

Gość ladaco jest z wami
alkohol na stacji być mus

Gość Jelito
W domu się najeść , a nie się po stacjach szwędacie !!!

Gość ladaco jest z wami
ile to czasami życia alkohol ze stacji uratował

Gość strzałka :)
czy niektórzy z Was się z małpami na mózgi pozamieniali? Jak ktoś jedzie 10h to zajeżdża na stację zatankować i przy okazji coś zjeść, to chyba normalne? a takie durnoctwa to mogą pisać tylko ludzie co nosa z własnej wiochy nie wyściubili... A wulgarność i bezczelność autora świadczy o totalnym buractwie i braku krzty inteligencji... Nie sądzę, że często trafia się ktoś kto blokuje dystrybutor bo je hot-doga, jakoś nigdy się z tym nie spotkałam, ludzie zawsze odjeżdżają...

Gość ladaco jest z wami
szczególnie po 24:00

Gość Jelito
A sklepów spożywczych to nie ma ????

Gość ladaco jest z wami
rozmawiamy o stacji:classic_cool:

Jelito, ciepłe hot-dogi w sklepie spożywczym? A to ciekawe ;)

Gość Jelito
Co wy opowiadacie , a kto tak jeżdzi po 10 godzin ? Ja nigdy nie widziałem TIROWCA kupujacego hot dogi !

Gość ptasiek nastroszony
sfustrowany zadłużony motłoch polaczkowy nażeka , że można na stacji zjeść a gdyby nie było co zjeść też by nażekał , że nie ma nić do jedzenia , motłoch tylko nażekać potrafi zadłużony sfustrowany

Gość ladaco jest z wami
a zimą jaka kawa dobra

Gość Jelito
W sklepie spożywczym kupujesz 5 kajzerek i kilogram kiełbasy do tego butelkę coli i się najadasz ! A nie szwedasz się po stacyjkach !

Gość kkkiiikkkaaa
Buahahaha, dobre sobie:D Skoro są na stacjach hot-dogi, to ja jak najbardziej mam prawo je sobie kupić, choćbym chciała ich wziąć 50. Jakby mi buc pokroju autorki zwrócił uwagę, ze nie podoba mu się to, co kupuję, bo on "musi czekać" to by dopiero zobaczył co znaczy awantura. Dobrze ktoś napisał, jak nie pasuje kolejka, to niech jeździ na stację o 5.00 rano, albo niech się przesiądzie na rower. A pretensje o kolejki miejcie do obsługi stacji. Oczywiście zastawianie dystrybutora i łażenie po kiblach czy dłuższe zakupy uważam za buractwo.