Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregor23

miejsce na zareczyny

Polecane posty

Gość gregor23

Waszym zdaniem najlepszy pomysł to: 1 restauracja 2 jezioro , nad którym była nasza pierwsza randka - tylko że będzie zimno teraz 3 w domu oficjalnie przed rodzicami, tak tradycyjnie

Wszystko zależy od osobowości Twojej dziewczyny. Jeśli jest osobą skromną, to raczej nie ucieszą ją zaręczyny w restauracji na oczach obcych ludzi. Jeśli jednak lubi być w centrum zainteresowania, to czemu nie. W domu przed rodzicami można urządzić tę szopkę, ale raczej dopiero po waszych i tylko waszych oświadczynach. Jezioro, to calkiem niezły pomysł, jednak, tak jak piszesz, pogoda nie jest zbyt sprzyjająca. Najlepszą opcją byłoby urządzić dla siebie prywatną kolację, bez gapiów i wtedy się oświadczyć.

Gość olatola1
a te oświadczyny to mają być z zaskoczenia? Jezioro to fajny pomysł, tylko że myślę że dziewczyna od razu się domyśli co Ci chodzi po głowie jeżeli wypalisz z taką wycieczką w taką pogodę :P Ja bym wybrała restaurację - nie musi to być przecież od razy wielka knajpa z masą ludzi, można znaleźć coś bardzo kameralnego. Można też dogadać się z obsługą, żeby pomogła Ci jakoś fajnie moment oświadczyn przygotować. Dla mnie oficjalne w domu odpadają, jakoś sztywno to może wyjść. Zostaw to sobie na później, jak już dziewczyna się zgodzi bez obecności rodziców.