Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yioryjijgb

dlaczego ona jest taka piękna a ja nie " ? :( FOTO

Polecane posty

Gość yioryjijgb
dlaczego ludzie są coraz piękniejsi a ja nie ? :(

Gość efl;[]ef
a się dziwisz? w gazetach i tv zawsze są piękni i w ogóle:D popatrz na real czyli ulicę, i już tak różowo nie jest co?

Gość sketa00mam
ale swoje foto tez zapodaj z czym mamy porównać ?

Gość zezowata baba
kurwa Photoshopa umieją obsługiwać i tyle te baby to takie same pasztety jak ty tylko umalowane ubrane wypucowane i przerobione w photoshopie

Gość JANUSZEK.....
Ciesz się ,że Turcy:D

Gość yioryjijgb
ja moje?! żartujesz...mam wielki nos, małe zapadnięte oczka, brzydką skórą, zamiast ust dwie kreseczki ledwie widoczne :( na ulicy? własnie na ulicy tez pełno pieknych :(

Gość egfjfgjf
Ta baka ze zdjęcie wcale nie jest taka piękna. Ma nos jak kartofel :classic_cool:

Gość yioryjijgb
dzieki że próbujecie mnie pocieszyć,ale ja wiem że ona ma piekny nos... i te oczy...takie wyraźne,duże, nieprzekrwione :( jak ona to robi

Gość yioryjijgb
S0SSSSSS lady love jest ladniejsza KOCHAM SIEBIE SAMEGO JAK SOSSSSSSA SWEGO SOSSSS FOR THE WIN!!! KOCHAM CIE SOSSSSS -TWÓJ WIERNY FAN ANDRZEJ SOSSSS JEST NAJLEPSZY! dzięki 🌼to bardzo miłe ;) 👄

NOS?!!!!!!!!!!!!!!! Co jak co, może wszystko inne ma ładne i jest zajebistą laską, ale nos ma jak kartofel. Zobacz jaką ma wielką chrząstkę.

Gość yioryjijgb
yioryjijgb mam penisa i chciałabym sobie obciągnąć sama ale sie brzydze to Twoj podszyw w moim temacie. Dlatego taka jestes... bo jestes brzydka. to sa wlasnie podszywy - zazdroscicie i w ten sposob sie 'wyżywasz' :O

Gość ło matkoś
ale problemy tu macie ludzie zawsze rodzili się piekni, średni, brzydcy i potworni po co w kółko pytać 'dlaczego'?

Gość hfghh
[zgłoś do usunięcia]yioryjijgb S0SSSSSS lady love jest ladniejsza KOCHAM SIEBIE SAMEGO JAK SOSSSSSSA SWEGO SOSSSS FOR THE WIN!!! KOCHAM CIE SOSSSSS -TWÓJ WIERNY FAN ANDRZEJ SOSSSS JEST NAJLEPSZY! dzięki 🌼 to bardzo miłe ;)👄 Lady Love zakładasz temat jako pomarańcza a potem sama sobie odpowiadasz? :o

Gość yioryjijgb
nie odpowiadam sobie sama :o photoshopem można lekko poprawić gładkosc skóry, ale raczej rysów sie nie zmieni, widziałam wiecej fotek i ta laska taka ładna jest i już a ja cierpie, żałuje że nie mieszkam w kraju arabskim bo chodziłabym w burce i nikt by nie zastanawiał dlaczego ukrywam twarz 😭

Gość hfghh
Ja Cię nie wkopuje w nic 🌼 zauważyłam tylko. Może ktoś Cię wkopuje. Nie wiem.