Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnxnxnxnxnxbbxx,x

Czy stac was na wypsione prezenty??

Polecane posty

Gość xnxnxnxnxnxbbxx,x

Liczylam na bony w pracy, nie dostalam , maz ma nizsza pensje i zachorowal wiec na chorobowym zle wyjdzie a dzeci, czyli chlopcy w wieku 15 i 11 lat by chwieli pleya mysle ze teraz raty sie nie bardzo oplacaja ale jak kupie jkaies pierdy beda jacys niezadowolleni co radzicie??

Gość plokolok
a czy zasłużyli na taki prezent?? to jak dla mnie podstawowe pytanie,jeżeli tak to mogłabyś kupić jezeli dasz radę finansowo ale jezeli są niegrzeczni nie uczą sie i itp. to ja bym nie kupiła

Gość xnxnxnxnxnxbbxx,x
no wlasnie i bardzo mnie to boli bo mojapensja od roku ta sama,bonow nie ma, premmi tez a mazwubieglymroku byl za granica

Gość meggmm
hmyy ciężka sprawa.... wiesz w Tesco można brać sprzęt rtv na raty 0% przy kwocie np 800 zl na 10 miesiecy wyjdzie 80 zl, musisz rozplanowac wasz budżet dokładnie przeliczyć pieniązki wasze wydatki i dochody zobaczysz ile możesz na to przeznaczyć :)

Gość xnxnxnxnxnxbbxx,x
ale wiesz co mam powiedziec nie zaslugujecie? Tak naprade ja sobie w zyciu wiele odmawiam by dzieci mialy i juz narade plakac mi sie chce ze tak to zycie jest przejebane

Gość polkolooo
a daja jak maszzla historie kredytowa albo duzo obciazen???

Gość loooooiijhbvyuj,
a ja mam corke ktora ma W styczniu studniowke i ona teraz potrzebuje kase na wplate a na poczatkus tycznia na suknie a mozna pozyczyc ale ona musi miec nwoa a ja tez ledwo zipie

Gość Utka*
Ja kupiłam moim dzieciakom po sztuce konsoli PSP+ do tego po dwie gry.One są zadowolone i ja też,bo już nie muszę myśleć co im kupić pod choinkę.

Gość meggmm
w takim wypadku sprawdza twoja wiarygodnosc kredytowa i podejrzewam ze bedziesz musial przyniesc zaswiadczenie z pracy o zatrudnieniu ale podejrzewaz ze dostaniesz :)

Gość plokolok
byś musiałą dobrze to rozplanować albo pochódź po sklepach teraz są niby świąteczne wyprzedaze może akurat będzie w promocjii

Gość xnxnxnxnxnxbbxx,x
Utka a ile zaplacilas za te konsole

Gość bsd,d,d,d,
ja mam narazie male dzieci - 3 i 5 lat wiec sie ciesz az byle czego, przeraza mnie ze im wieksze dziecko tym wikesze oczekiwania, a przeciez zarobki nie ida w gore, sama dostawalam symboliczne prezenty, cieszylam sie po prostu na swieta

Gość nas nie stać
moją i męża rodzinę również, młodzi na dorobku, każdy grosz się liczy, starsi na emeryturach lub na zasiłkach przedemerytalnych. Nie robimy prezentów wszystkim, każde z nas obdarowuje prezentami swoje dzieci, rodzicom kupujemy jeden wspólny, składkowy prezent - wówczas możemy wydać większą kwotę, a rodzice również są zadowoleni. Moi i męża rodzice dzięki temu mają nieźle wyposażony dom. Małżonkowie robią sobie nawzajem prezenty, zazwyczaj kupują sobie jakieś drobiazgi, i zawsze jeszcze zostanie na coś praktycznego. Najstarsze nasze rodzeństwa już przeznaczają pieniądze na wymarzone wycieczki, młodsi jeszcze zawsze coś do domu kupują.

Gość Utka*
W MediaEkspert 388zł.

Gość bsd,d,d,d,
a co konkretnie kupujecie, Bo mi na takie np tansze prezenty brakuje pomyslu, bo np jade do tesciwo przed Sylwkiem bo nie dam rady i co kupic i szwagrostwu

Gość xnxnxnxnxnxbbxx,x
Rany Utka to dla mnie kupa szmalu ja zarabiam 1100

Gość Utka*
No tak to już jest:)Jednych bardziej stać innych mniej:)Tak naprawdę dla skromnego człowieka ważna jest w ogóle o nim pamięć.Czasem tak drogie prezenty psują człowieka.

Gość xnxnxnxnxnxbbxx,x
pewnie tak, czesto na s bylo stac ale teraz wiem ze nie moge sie zadluzac , jakos mi ciezko na duszy

Gość Utka*
Od męża dostanę BlackBerry.Już nie mogę się doczekać:)