Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość number zero23

chce umrzec!

Polecane posty

Gość number zero23

Jestem załamanym pogrążonym w depresji niepotrzebnym nikomu chłopakiem..którego nikt nie kocha..rodzice..rodzeństwo..nie mam przyjaciół ani znajomych bo mam bardzo brzydka twarz i poprostu zwyczajnie się mnie wstydzą..dziewczyny się mną brzydzą na starcie skreślając bo skoro brzydki to beznadziejny..gorszy..bleee..a przecież to nie moja wina jestem czysty schłudny..nie jestem pustym kolesiem traktującym dziewczyny jak obiekt czysto seksualny..szanuje kobiety i innych ludzi jesteś inteligentny odpowiedzialny..wrażliwy na innych..ale..od życia wciąż dostaje łzy ból samotność..nie mam szans na miłość..modliłem się do Boga by zesłał mi osobę która zmieni moje życie dla której zacznę wierzyć w piękna życia..przecież wielu osobom zagubionym Bóg pokazywał ich ścieżkę..mnie olal..jak wszyscy ludzie na świecie..tylko te spojrzenia pełne pogardy..jakże niesprawiedliwe..kolesie zdradzający dziewczyny.nieodpowiedzialni myślący tylko o nowych imprezach mają miłość dziewczynę..ludziom na nich zależy..ja..jestem nikomu niepotrzebny..i chce to skończyć..chciałbym pomoc..i wierzę że odchodząc dam komuś życie bo może moje organy uratują komuś życie..nie pisze tu po to by się zalic..chce zwrócić wasza uwagę że obok waszego pięknego świata rozgrywa się też gdzieś w środku wrażliwej istoty prawdziwy dramat..bo jakże trzeba cierpieć by myśli o śmierci dawały nadzieję?

Gość ladaco jest z wami
trzymaj sznur

Gość nie trać wiary
Spotkasz jeszcze taką, która dostrzeże jaki naprawdę jesteś.

Gość hansowiec
Jeśli naprawdę chcesz umrzeć skołuj sobie byle jaką brykę i jedź sam na podryw do wiejskiej dyskoteki. Zagaduj do dziewczyn i mów im że są fajne. Za chwilę wpadnie banda miejscowych frajerów i pchną cię nożem :P

Gość mam, bardzo dobry pomysł
dobry pomysł, tylko zostaw list co zrobić z podrobami co zostaną po tobie, nereczki, serducho, no i płucka.

Gość madziulaksa111
twarz to nie problem, najwazniejsze, zebys swoja postawa pokazal, ze jestes pewny siebie! to naprawde przyciaga dziewczyny. do tego mozesz dodac odpowiedni, modny stroj i modne strzyzenie. jak masz pryszcze to marsz do dermatologa, jak jestes chudy to na silownie itp. najprosciej jest usiasc i plakac nad tym, jakie to zycie jest niesprawiedliwe :O nic ci z nieba nie spadnie :P

Gość number zero23
kobiety to kurwy jebane

Gość madziulaksa111
prawda cie boli? jestes zalosny 🖐️ jak bedziesz dalej trzymal taka postawe to wybacz, ale nigdy nie spuscisz z kija :(

Gość number zero23
Ktoś się pode mnie podszywa ja nigdy nie przeklinam a słyszę że jestem żałosny super..

Gość number zero23
potrafię być dominujący dopiero po oddaniu stolca