Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathlyn_28

Jak przemowic do chlopaka !

Polecane posty

Gość kathlyn_28

Czesto piszac na tym forum dostawalam wspaniale porady za ktore jestem bardzo wdzieczna i mam ogromna nadzieje ze tak bedzie i tym razem... Nie wiem jak dotrzec do chlopaka, mam dosc jego obojetnosci i zbywania.. Ja mam 22, on 23 lata,.. studiujemy zaocznie (wlasciei ja studiuje, on zawalil rok i nic nie robi), ja pracuje, on jedyna prace jaka mial to staz, po skonczeniu ktorego wrocil do swojego dawnego zycia tj wstawania po poludniu i nicnierobienia... Do pewnego momentu bylo dobrze, niech sobie odpocznie, ale on w ogole pracy nie szuka. Nie robi nic w dodatku mnie lekcewazy.. Mieszka z rodzicami, ma wszystko podsuniete pod nos. OStatnio zaczelam wspominac o wspolnym zamieszkaniu ze soba, realnie to tak za rok-dwa. On KATEGORYCZNIE powiedzial ze nie zamierza na razie i ze ogolnie nie planuje tego co bedzie za 2 lata ;/ Jak moge do niego dotrzec? Chce zeby sie wzial za siebie, zrobil cos. a kazda rozmowa o tym konczy sie klotnia,ja mam pretensje ze on nic nie robi a on ma pretensje ze sie o to czepiam... probowalam kazda metoda, prosilam blagalam... on jest nieugiety, zawsze taki byl, jakby uwazal ze jego meska duma mu nie pozwala na to zeby powiedzial np "kocham cie kiedys zamieszkamy ze soba i bedziemy szczesliwi".. JA mam dosc powoli tego, kocham go i nie wiem nawet czy on mnie kocha.. powiedzialby ze dobrze pomyslimy o tym, a on kategorycznie mowi "nie" bo jemu jest dobrze teraz z rodzicami :( jak mam do niego dotrzec, prosze poradzcie mi cos :(

Gość dddddddefefef
Pomysl czy doceranie do niego rzeczywiscie ma sens. Mysle, ze chlopak nie dojrzał do stworzenia jakiegokolwiek zwiazku.

Gość bartoloromeo
kopnij go w..., jak to się mówi TEGO KWIATA JEST PÓŁ ŚWIATA:-)

Gość kathlyn_28
ale ja go kocham i chce z nim byc :( nie potrafie z nim zerwac..

Gość pestuniaL
to tylko kwestia czasu, bedziesz starsza i bedziesz musiala podjac decyzje za was oboje, on nigdy nie dorosnie a ty wiecznie mloda nie bedziesz. Bedziesz musiala wybrac

Gość kathlyn_28
a jakies argumenty ktore do niego dotra ?:-(

Gość krystyna_dobra_rada
czytajac Twoj post odnosze wrazenie, ze przesadzasz i to mocno, jesli tak zle jest z Twoim chlopakiem to zerwij z nim a nie piszesz na kafateri, wszystkie dziewczyny tylko narzekaja na swoich facetow, ciekawe czy Ty jestes taka idealna?