Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakJakKajak

Po antybiotykach.....

Polecane posty

Gość JakJakKajak

Po seri 1 miesięcznej kuracji antybiotykiem mam problem z zaparciami. Jak doprowadzi organizm do stanu spzred kuracji??

Gość parus
Colon C, b.dobrze reguluje pracę jelit. Jogurty naturalne też mogą być pomocne. Pozdrawiam.

Gość JakJakKajak
dziekuję :)

Gość JakJakKajak
tylko ż epije co wieczór kefir i zsiadłe mleko - słodkich jogurtow nie jem - nie lubię/

Gość marianna pe*
senes pij

Gość JakJakKajak
tylko czy mi sie wtedy jeszcze bardziej rozleniwią? Biorę xenne extra ale niebyt n amnie działa.

Gość parus
Dobrze, że dostarczas organizmowi żywe kultury bakterii. Colon C napewno pomoże. Zawsze mam go w domu i stosujemy go wszyscy kiedy mamy tego typu problemy.

Gość parus
''COLON C to suplement diety, który dzięki wyjątkowej kompozycji opartej na naturalnych składnikach ułatwia perystaltykę jelit. Jako jedyny dostępny na rynku preparat zawiera błonnik, probiotyki i prebiotyki, które zastosowane łącznie dają w pełni zadowalający, trwały efekt zwalczenia zaparcia. Colon C ułatwia perystaltykę jelit, a tym samym skutecznie przeciwdziała zaparciom, dzięki wyjątkowej kompozycji opartej na naturalnych składnikach. Zawiera łupiny nasion babki płesznik (Plantago psyllium husk), fruktooligosacharydy i przyjazne bakterie z rodzaju Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium. Takie połączenie jest optymalne dla jelit. Usprawnia ich pracę bez żadnych skutków ubocznych.''