Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkiPasibrzuch

nie potrafię ograniczyć jedzenia

Polecane posty

Gość wielkiPasibrzuch

nie potrafie ograniczyć jedzenia, znacie jakieś tabl lub cokolwiek przez co mój apetyt zmaleje??

Gość Filonka_Bezogonka
Pójdź na jakąś dietę, gdy będziesz miała rozpisane co jeść którego dnia zmotywujesz się.

Gość Filonka_Bezogonka
Brałam kiedyś chrom i ani od niego nie schudłam ani nie odczułam spadku apetytu ;))

Gość volga_jasnowidzaaa
znam ten ból bo mimo ze mam do schudniecia z 4 kg za kazdym razem grzesze szcególnie w weekend:D a to zjem pizze, kebaba etc:D ale cały tydz sie nieźle trzymam:) chociaz wieczorem mam starszne kryzysy bo uwielbiam jesc chleb i wszystkie diety sa dla mnie meczarnia, ze nie moge jesc chleba :O masakraaaaaaaaa

Gość volga_jasnowidzaaa
ja sobie kupiłam 2 bułki fitness w lidlu z siemieniem lnianym.. i zjadałam po 1 na sniadanie rzez 2 dni..z chudym twarogiem..i nie czuje zeby to mojej diecie szkodziło;) nie mam parcia na słodycze..jest zerowe ale ten chlebek za mna chodzi jak cień:O

od jutra będę na diecie, gdzie na śniadanie przewidziana jest bułka lub rogalik... nareszcie :) tak mi pieczywa brakuje, że mogę jeść suchy, bez dodatków.... mniam :)

Gość volga_jasnowidzaaa
ogólnie ja mam 170 i waże 62-63 kg chociaz dziwne bo widze po sobie ze scudłam..a jednak na wadze przez 10 dni mi pokazało ze waga stoi w miejscu..moze dlateo ze jem duzo białka i ostro cwicze..i mi sie miesnie rozbudwały:D w kazdym razie brzuszek mi sie ładnie zapadł i ramionka zeszczuplały ja ogólnie odchudzam sie w ten sposób ze nie jem pieczywa, ti to jest sukcesem dla mojego chudniecia zawsze staram sie jesc duzo nabiału, chudego miesa warzyw i nie obbrzerać sie na noc

Gość volga_jasnowidzaaa
ja łykam od miesiaca drozdze kóre zawieraja duuzo chromu, ale chrom hamauje łaknienie na słodycze a nie na chleb, makaron czy tosty :D wiec po moich chromowych drozdzach nie zauwazyłam róznicy

też jak tylko pieczywo odstawię to chudnę, jednak ja muszę mieć dietę gdzie krok po kroku napisane jest co jeść na śniadanie, obiad i kolację, bo inaczej niepotrafię się upilnować ;(

polecam Ci restrykcyjna diete-ja w pewnym momencie zauwazylam,ze jestem uzalezniona od jedzenia,dobijalam powoli do wagi 80kg przy 175cm wzrostu, powiedzialam sobie DOSC i przeszlam na diete kopenhaska. Teraz waze 68kg juz od pol roku i waga ciagle spada-wprawdzie jest to jakies 0,5 kg na miesiac,ale dobre i tyle :) Diete kopenhaska polecam Ci z calego serca:)

no tak,to fakt- ja po kopenhaskiej nie jem słodyczy (czasem, od wielkiego dzwonu zjem jakieś ciasto w gościach, ale odkad ograniczyłam to jedne kawałek mnie "Zasładza"), nie łączę mięsa z ziemniakami, w sumie w ogóle nie jem ziemniaków,kasz,ryżu. Na obiad albo zupa,albo mięso z warzywami. Do tego minimum 30 minut gimnastyki dziennie i obowiązkowo 100brzuszków

Gość karolajna888
Ja nawyki żywieniowe zmieniłam na diecie dukana, jej III faza to dla mnie idealny tryb żywieniowy, codziennie owoc, trochę skrobi, warzywa, nabiał, mięcho, ryby itd. - polecam ;)