Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mati

butelka

Polecane posty

Gość mama mati

Hej Dziewczyny.Mam problem.Moja mala w stycznie skończy roczek.W nocy pije czasem herbatkę albo wodę tylko że z butelki która nie jest niekapkiem i zwykle kończy się "powodzią".Kupiłam już jej niekapek ale jak poczuje inny smoczek albo ustnik to się nie napije z niego.W dzień lubi pić już ze szklanki ale jak wiadomo jest z nią zawsze ktoś dorosły.Tak się zastanawiam jaki kubek ma jej kupić żeby było dobrze.Pomóżcie :)

Gość hvmjolka
nic wyrzuć butelkę, jak będzie naprawdę spragniona to się napije z kubka

Gość mama mati
zastanawiałam się nad tym kubkiem ale słyszałam dużo negatywów

Gość mamama27
mój synek w nocy pije z butelki - samą wode - pare lyków i na leżąco zazwyczaj więc bezpiecznie mi tak mu dawać w dzień też z kubka który nie jest niekapkiem - mamy z TT taki najzwyklejszy i synkowi spasował ma 14 m-czy i nie widze w tym problemu

Gość kaskadaaa
ale jest coś w ty złego żeby dawać butelkę?? Moja córka ma 1,5 roku i pije w nocy i nad ranem z butelki, w dzień z niekapka albo z butelki z ustnikiem np takim jak ma kubuś play a czasem ze słomki

Gość kaskadaaa
córka ma taką butelkę jak w linku wyżej ale nie umie z niej pić.

z tego kubka w linku tez bym nie umiała pić :D a co do tematu zastanawia mnie jedno jakim cudem masz powódz jak dajesz dziecku w nocy pić co ty zostawiasz takiego śpiącego malucha z butelką i idziesz dalej w kimono? ja owszem daje mojemu butle i niech sam pije ale jak jest rozbudzony w dzień a nie na noc na śpiocha :/ co do niekapka i przy córce i teraz mamy aventa z miękkim ustnikiem i jest ok

dokładnie jak pisze hvmjolka nie wiem dlaczego z takiej bzdury robicie problem,przeciez oczywiste,jak bedzie chciala to napije sie z czegokolwiek,moglas odrazu dac niekapek z innym ustnikiem a nie bawic sie w szklanke,bo zanim bedziew stanie pic samodzielnie ze zwyklej szklanki (o zgrozo) minie trooche czasu