Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwerwer

Jaki jest u was przeciętny dochód na osobe w rodznie?

Polecane posty

Gość erwerwer

Dotyczy osób mających dzici i mieszkających w Poslce. Jak mozecie podajcie miasto. I prosze nie chwalic się ani nie kłamac... :p

po opłatach 1600zł, chociaż wiadomo,że raz na jakiś czas bywają nieprzewidziane wydatki, więc realnie wychodzi mniej :)

Gość kokszkal.;
Kraków ja + mąż + 1 dziecko - 3 tyś na os.

Gość pissojajeczko
Na wszystko oprocz oplat -mowie o detergentach,pampersach i jakis tam drobnych extra wydatkow-bez zakupow ciuchowych okolo 2300 na 4 osoby plus niestety jakies 1700 oplat:(

Gość mamom
dochód na osobe w rodzinie czyli to co zarabiacie podzielic na liczbe osob w gospodarstwie domowym!! tak trudno zrozumiec? AgataHA - przejebanie duzo żrecie :D 2500 na miesiac to daje ponad 80 zł na dzień! ja potrafie wykarmic moja 3-osobowa rodzine: mąż, 3 letnie dziecko i ja za 30 zl dziennie :) a zarabiamy duzo ;) a propos pytania tytulowego: u mnie dochód netto na osobe w rodzinie wynosi 3600 zl.

Gość mamom
aha miasto w województwie śląskim 250 tys mieszkanców ;)

mamom- ale ja nie napisałam, że robię zakupy codziennie....u nas to raz w tygodniu duuuże zakupy za jakieś 300-400zł. do tego wiadomo,codziennie czegoś do obiadu zabraknie, a to mam na coś ochotę, a to dziecko coś na spacerze do jedzenia chce. w tym miesiącu o dziwo wyszło mniej, mimo, że święta sama robię, ale przy okazji mrożenia pierogów,krokietów,itd mam od razu obiady na poszczególne dni ;)

i majac na myśli "zakupy" myślę tu także o detergentach, kosmetykach,itd. Wydaje mi się, że to niedużo.

Gość mamom
czy ja nie umiem czytac czy ty nie umiesz pisac? :D\ " Na jedzenie wydajemy miesięcznie jakieś 2000-2500zł" podziel to na 30 dni. masz wynik. jeden chuj czy robisz zakupy codziennie, raz w tygodniu czy raz w miesiacu. efekt koncowy jest ten sam

nie jeden, bo gdybym miała robić zakupy codziennie,to bym chyba oszalała- a w rezultacie i tak kupiłabym więcej, niż trzeba- w markecie robię zakupy z listą i nie koniecznie wszystko kupuję z górnej półki. ale w tym momencie to już odbieganie od tematu,a autorka zadała jasno konkretne pytanie...

Gość dochod na osobe bez oplat
wynosi 4-5 tysiecy, ale zaznaczam bez oplat! Po oplatach za mieszkanie, rachunki, jedzenie, kosmetyki, srodki czystosci to zacznie mniej. Mieszkamy w centrum Polski, miasto wojewodzkie.

Gość -56789okli
dochod ogolnie na 3 osoby to 2300- w tym wiadomo wszystko,m maskra.

Gość Po oplatach czy przed?
Po oplatach 300

Gość Po oplatach czy przed?
Poznan

Gość mamom
na które to pytanie zadane przez autorke i tak Agato nie odpowiedziałas :D :D :D

Gość lkikikjdvhjdkv
10 000 pln. Warszawa. dwoje dorosłych i jedno dziecko.

Gość już się tylko uśmiecham
6 tys mc = rodzina pięcioosobowa, czyli 1200/os .Gdańsk

Heh czasem jak czytam nie moge uwierzyc,nie mieszkam w Pl ale mam tam kupe znajomych (duze miasto) I zarabiaja max po 2,5 tys a zle wyksztalceni nie sa i maja rozne posady,chyba zaproponuje im przeniesc sie w inne strony,po przeczytaniu tego topiku ;]

opłaty ok. 3000zł niania 1200zł odkładamy ok. 500zł (czasem mniej, czasem więcej a czasem nic :() na jedzenie, ciuchy, kosmetyki itp. zostaje nam ok. 1000zł na jedna osobę

Gość oj.........
uwielbiam takie tematy bo ludzie moga sobie pofantazjowac jak to zarabiaja kokosy. juz były takie wątki gdzie wychodzilo ze ludzie nie zarabiaja mniej niż 10 000 tys na 2 osoby :). No i zeby nie bylo to wszyscy nagle byli lekarzami, prawnikami i generalnie mieli wlasne mega firmy. No ale moze takie wirtualne dowartosciowanie czemus słuzy i pomaga w te dlugie zimowe wieczory :)

Gość ja powiem prawdę
ja zarabiam 1tys, mąż 3tys =4 tys/3osoby=ok 1300 na osobę

Gość a ja.....
oj......... wiesz, ja mieszkam we Wrocławiu i tutaj nawet w McDonaldzie na studiach dostawałam na 3/4 etatu 1500zł. Moja mama w małej miejscowości miała tyle na dużo wyższym stanowisku po 15-klatach pracy. Mieszkam teraz na osiedlu domków, gdzie są głównie młode małżeństwa i większość dostała kredyt hipoteczny na około 500tys., więc wierz mi przy zarobkach rzędu 1tys. zł nie mieliby szans.

Gość oj.........
a ja..... nie zrozumialas niestety. Chodzi mi o to ze tutaj za chwile wszyscy bedą zarabiać mega kase. To ze generalnie ludzie co poniekotrzy duzo w Polsce zarabiaja to mnie nie dziwi widac po domach jakie sie buduja na przedmiesciach. Ale tutaj na kafe co druga osoba ma fantazje i zarabia niewiadomo ile.... taaak pewnie za siedzeie na kafe :)

Gość bydgoszczcz
w bydgoszczy ok.1000/1osobę. jest nas 2dorosłych +3dzieci.

Gość a ja na Śląsku
mam 3500 + 500 zł alimentów na 2 osoby. czytając kafe dochodze do wniosku, ze w Polsce płaca minimalna wynosi 3 tysiące, a średnia 5 tys. :D

Gość kroniki_portowe
Ja 2,5 tys, maż 2 tys. Dziecko w drodze.

Gość jsnaj
Wchodzę zobaczyć jak inni zarabiają i nerw mnie bierze bo same idiotki tu siedzą. "Po opłatach, na jedzenie". Chuj mnie obchodzi po opłatach. Ile zarabiacie netto dzielicie na liczbę osób i macie odpowiedź na pytanie w temacie a nie jakieś pierdoły piszecie.

Gość ja też powiem prawdę :)
jeszcze niedawno dochód na osobę w mojej rodzinie wynosił ok 1 250 tyś/os. mąż miał 3,400 +ja 1,200 / 4 os. ale po odliczeniu rachunków opłat nie zostawało wiele. teraz mąż wyjechał za granicę i dochód w grudniu np wyniósł ok 4 tyś na osobę, w styczniu będzie ok 1 500 na os. ale podkreślam mąż pracuje za granicą. W Polsce to się można garbu jedynie dorobić. mąż jest świetnym fachowcem w swojej branży