Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwerwer

Jaki jest u was przeciętny dochód na osobe w rodznie?

Polecane posty

Gość nnnnnnnn
2 osoby dorosle, dziecko, roche wiecej niz 3 tys, zalezy od miesiaca, srednio 1000 zl za osobe, bialystok

Gość ja powiem prawdę
ja też chce tyle mieć co wy!!! Zazdroszczę!!!! Napiszcie jaka macie pracę że siedzicie pół dnia na kafe i tyle zarabiacie

Gość jsnaj
Ja jestem na wychowawczym, więc nie zarabiam nic teraz. Mąż na etacie ok. 5000 zł. Z dodatkowych zleceń różnie raz 8000 raz 5000 . To jest kasa nieregularna więc pomijam. Czyli 5000zł/3=ok. 1700 zł na osobnika.

Gość nnnnnnnn
moge siedziec ile wlezie:P pracuje 16 gdz tyg;] tylko weekendy, jestem reprezentantem pewnych zagranicznych linii lotniczych, ;]

Gość xixixix
Mąż 5000 ja 1500 + nawet nie myślimy jeszcze o dziecku ;/ kredyty zjadaja nas i do tego mega drogie życie we Wrocławiu. Styl życia się nie zmienił a średnio opłaty+ zalanie samochodu powiekszyły się o ok 1000 zł w porównaniu z np 2009. na jedzenie na 2 osoby wydajemy średnio miesięcznie ok 1100 zł (w tym 2-3 obiady po za domem w miesiącu). + mieszkanie 2000 wynajem (na szczescie w kwietniu juz bedziemy splacac hipoteczny w nizszej kwocie i wreszcie NASZE) pozostałe 2000 na kredyty krótkoterminowe no i pozostałe niby odkładamy ale wychodza nieprzewidziane wydatki typu dentysta i 300 zł mniej gdzie 5 lat temu płaciło się 3 razy mniej niż teraz;/. No i sobie pomarudziłam.. A o dziecku pomyślimy pewnie za rok jakjuż na swoim bedziemy :)

Gość kroniki_portowe
Z tego co widze, to dziewczyny zarabiaja malo po 1-1,5 tys. To mezowie maja wysokie zarobki... Choc u mnie jest mniej wiecej rowno. Ja jestem na L4 to moge siedziec. Inaczej nie mialabym czasu;-)

Gość Ciekawa....
ja urzędnik na trochę wyzszym stanowisku - 4 000,00 netto mąz pracuje w banku i roznie mu wychodzi w zaleznosci od prowizji w danym miesiącu ale średnio mu wychodzi 6 000,00 netto (nigdy jeszcze nie spadl ponizej 5 000,00 netto.) czyli łącznie ok 10 000,00/3 osoby = ok 3 300,00 - wojewodztwo podlaskie

Gość mamama27
ojj ja też wam zazdroszcze - u nas tylko pomarzyć o takich pensjach - niby oboje po studiach itd a z pracą jest do du**

Gość Alicja78
Mąż 36tys zł ja 2tys zł, opłat około 6tys zł miesięcznie Szczecin

Gość mamadzieic26
znowu zaczyna się przechwalanie kto ile ma ..... weźcie pod uwagę że w internecie można napisać wszystko :D

Gość Alicja78
W życiu można też czasem osiągnąć więcej niż w internecie. Pozdrawiam

nie chwalic sie to jak ma sie napisac wyzsza kwote od innych ? :P ale tak na powaznie to u nas w sezonie wiosna-jesien nawet 5 tysiecy w zimę różnie,zalezy od zleceń faceta,2-4 tys

Gość mamadzieic26
tak wiem że można ale nie wierzę w to że od razu wszyscy tak super zarabiają

Gość chybaskrzywdzona
u nas ok 3 tysiecy na osobę, a jest nas trójeczka w domu i sie nie przechwalam, skoro jest temat to piszę

Gość hjhgkjhk
u nas ja, maz, male dziecko 1700 na kazda osobe

Gość wyślij paczką
mąż ma jedno osobową firmę ,,wykończeniową,, pracuje 8-9 h dziennie ,jest nas czworo.zależy od tego co robi-raz jest słabiej bo wyjdzie na czysto 6 tyś a jak jest lepiej to i 13 tyś .mówię zależy od miesiąca.mamy ok 1,500zł opłat związanych z gospodarstwem domowym .

1300-1500 na osobe w 4 osobowej rodzinie. Srednio wydajemy ok 200-300zl na osobe wiecej. Deficyt pokrywam z oszczednosci ;) Tylko ja pracuję. Wolę, aby żona zajmowała się dziecmi niz ma zarabiac 1000zł i płacić z tego za przedzkole, oraz za dojazdy do pracy (mieszkam na wsi).

Gość Ciekawa....
ale czy te 3000,00 czy 4 000,00 netto to sa kokosy i jest sie czym chwalic? To normalna płaca, nawet bym poiwiedziala ze przeciętna bo wlasnie przeciętne wynagrodzenie w Poslce to cos ok 3 800. Plus dochodza dochody męża i łącznie cos tam juz jest. W porównaniu jakie sa koszty zycia, ceny paliwa, czynszu, kredytu to ta kasa to smiech na sali. Pacuje w takim urzedzie ze wiem ile ludzie maja dochodu i uwierzcie mi te 3 000, 4 000, czy nawet 6 000 to drobne trzymane w swince skarbonce. Ludzie zarabiają po 40 000, 50 000 i w gore za miesiąc.

Gość Ciekawa....
ale czy te 3000,00 czy 4 000,00 netto to sa kokosy i jest sie czym chwalic? To normalna płaca, nawet bym poiwiedziala ze przeciętna bo wlasnie przeciętne wynagrodzenie w Poslce to cos ok 3 800. Plus dochodza dochody męża i łącznie cos tam juz jest. W porównaniu jakie sa koszty zycia, ceny paliwa, czynszu, kredytu to ta kasa to smiech na sali. Pacuje w takim urzedzie ze wiem ile ludzie maja dochodu i uwierzcie mi te 3 000, 4 000, czy nawet 6 000 to drobne trzymane w swince skarbonce. Ludzie zarabiają po 40 000, 50 000 i w gore za miesiąc.

Gość Warmia i Mazury cud ...
U nas wychodzi teraz 1150 na osobę (netto i z tego muszę odjąć na opłaty). Od stycznia wyjdzie 1250 na osobę, mąż dostał podwyżkę. Ja mam 1400-1500 netto (zalezy od godzin, praca biurowa), mąż - zawód techniczny, ale biurowa praca, będzie 3700 netto. Nie wiem jak wy, ale ja się dołuję SWOJĄ płacą. Chociaż wiem, że ludzie nie mają tego, nam nic nie brakuje, ale kuźwa po 15 latach pracy ... żal:-o

Gość kokszkal.;
ja siedzę na macierzyński i dlatego mam czas na kafe... a zarobki nie jakies kolosalne: ja 3500 mąż 5500-6000, ale żeby tyle zarobić to czesto wychodzi z domu o 8 i wraca o 19 i pracuje w soboty... miasto tak jak pisałam: Kraków, i sorry ale to nie sa jakies mega zarobki, bo owszem żyje nam się dobrze ale nie luksusowo...

Gość u nas jest tak
mąż 2500 ja 2000 mamy razem 4500 opłaty opłaty, dojazd do pracy - 1000 zł zostaje nam 3500 na 2 osoby na życie. Z czego przeważnie odkładamy 2 tysiące. na szczęście mamy swoje mieszkanie, i nie mamy kredytów. dziecko w trakcie starań.

Gość lkjhgfdvbnmnbvccvb
Ja+ Mąż + 2 dzieci. 2600 zł netto łącznie czyli po 600 zł na os. Trójmiasto. Ja nie pracuję. Tylko Mąż.

Gość lkjhgfdvbnmnbvccvb
Pociesznie takie, że nie mamy żadnych rat, samochód służbowy plus benzyna na koszt firmy :P

Gość kiedys bogata bylam
nie bardzo wierze w te wasze zarobki , no ale fantazjucie sobie dalej.

Gość poznań - wlkp
u nas wychodzi 1299,00 na osobę, rodzina 4 osobowa, kasa idzie jak woda :o

Gość duzo mało
2+1 syn 18 lat cięzko policzyć co miesiąc6800 raz na 3 lata sprzedajemy coś za np 600 000 tyś i za te pieniądze zmieniam meble, samochód i dużo podróżujemy po świecie.

Gość poznań - wlkp
kiedys bogata- a co w tym niby dziwnego, mąż ma 2946,00 , ja 2250,00 żadna wielka forsa - mieszkanie czynsz + hipoteka to 1342 złote a do tego jeszcze od cholery innych rzeczy - przez tę drożyznę żyjemy od pierwszego, do pierwszego :(

Kraków, jakieś 1700 na osobę, czasem więcej -jak mamy dodatkowe zlecenia a zimą trochę mniej, ale średnio 1700zł 2 os dorosłe+ 1 dziecko roczne