Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osz Ty!

Dlaczego sperma smierdzi??

Polecane posty

Nie smierdzi tylko ma specyficzny zapach a po drugie wszystkozalezy o chigieny tak samo jak picza jesli jest czysta to sam miod a jesli nie dba o chigiene to tragedia

Gość Deszpikuś
o ortografię też trzeba dbać :D

Gość Deszpikuś
- Co tu tak spermą jedzie? - Oj, przepraszam odbiło mi się.

Gość men alfons skora
Nigdy nie wachaj penisa swojego faceta zaraz po tym jak go wyjmie z twojej dziury.

Gość Deszpikuś
A kobieta, dla której sperma śmierdzi, nie jest kobietą? :D

Gość Deszpikuś
Tam są feromony męskie Jeżeli nie działają na Ciebie, to zastanów się dlaczego :)

Gość hej__hej__on
ok to teraz daj polizac hehe :)

Gość -56789okli
moj a tam nie smierdzi zaden nie gdal nic tylko oral, hhhehhehee

Gość hej__hej__on
dla kogo:) tylko polize delikatnie hehe

Gość Cos mi tu niw gra
Od higieny zalezy czy bedzie smierdzial czy nie ale jajka czy w okolicach bo to sie poci ale chlopak przed spotkaniem z dziewczyna kapie i zmienia majtki to nic nie smierdzi przynajmiej moj tak robi ze moge mu robic loda i to jest dla mnie zajebiscie przykemne bo ma ogolonego i pachnacego a spermy zapach niema nic do higieny poprostu zapach spermy juz taki jest ale ktos wymyslil teorie a moze ja sie zle jak to jest

Gość eloo
Do alfons, Zacznijmy od tego ze jestem facetem wiec ciezkozebym sobie pochlebual odnisnie cipki a na zapach mojej spermy nigdy dziewczyny nie marudzily ani na smak erecz przeciwnie i nie mowie tego zeby sie chwalic czy cos

Do alfons, Zacznijmy od tego ze jestem facetem wiec ciezkozebym sobie pochlebual odnisnie cipki a na zapach mojej spermy nigdy dziewczyny nie marudzily ani na smak erecz przeciwnie i nie mowie tego zeby sie chwalic czy cos

Gość werdykt
jennifer87 BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Toruń Wiadomości: 599 Dot.: czy moj ojciec jest normalny? Ćwirka czytajac twoja wypowiedz poplakalam sie ze smiechu tak to smiesznie ujelas i tak bardzo przypomina i zwyczaje moich rodzicow a czy ta rodzina byla biedniejsza? Moj ujciec jak zrobi kupe to zalewa ja woda z miski ,w ktorej wczesniej byly myte gary ,bo oczywiscie (oszczednosc wody) a pod zlewem stoi kilka 2litrowych butelek na zapas nakapnej wody.A jak robia siku mama czy tata to wogole nie splukuja tylko jak zrobia cos "grubszego" no i tak przez caly dzien.A jak ktos ma katar to tylko i wylacznie papier toaletowy ,nie chusteczki higieniczne (a papier toaletowy oczywiscie ten szary-najtanszy) jennifer87 jest offline Odpowiedz cytując hjahahahhaa leze i kwicze!!!

Kotka jesli bede z tego cos mial to napisze higiena nawet 100 razy a jak tak za bezdurne to dziekuje bardzo

Gość ja tam lubię
zapach spermy mojego męża. Ma taki charakterystyczny zapach:)

Gość kroolewna zwiewna
trzeba jeść ananasy to będzie pachnieć fiołkami.......