Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osz Ty!

Dlaczego sperma smierdzi??

Polecane posty

Smak spermy i jej konsystencja zależy w dużym stopniu od diety. Wiem od kilku Pań, że sok ananasowy poprawia jej smak ;)

Gość lillla...
przepraszam chodzilo mi o kadawernyne a nie o putrescyne chociaz i ta tez jest w spermie.

Gość a wogóle to podoba wam się
z wyglądu? konsystencja, kolor-wygląd ogólnie? Mnie się podoba.

Gość gość
powiem tak ,nie każdego faceta śmierdzi sperma. Jednym śmierdzi innym nie. Jak umyty f.. i śmierdzi należy zmienić na takego co nie śmierdzi i tyle.

Gość gość
Sperma ma zapach zielonej rozgniecionej lebiody; jest do przełknięcia.. Sperma śmierdzi dopiero jak ma kilka dni, gdyż jest rozkładana przez bakterie, ma wtedy zapach zepsutych śledzi. A c**a śmierdzi jak taka sperma rozłoży się w pochwie niewypłukanej, a ogólnie bez umycia narządów rodnych po seksie

Gość gość
fiut po seksie, nieumyty, też śmierdzi śledziami, gdyż resztki śluzu kobiecego i spermy zgromadzone pod napletkiem rozkładają się dając smród. Dla niektórych taki smród był afrodyzjakiem, np. Napoleon i Marysieńka, której przez miesiąc nie pozwalał myć c*pki. Proponuję ten afrodyzjak dla impotentów lub szybkostrzelców.

Gość gość
A ja mam pytanie do autorki: Dlaczego gówno śmierdzi?

Gość gość
cyt.: gość A ja mam pytanie do autorki: Dlaczego gówno śmierdzi? BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Nie jestem autorką topiku, ale spróbuję odpowiedzieć: śmierdzi, bo źle przeżute mięso, w jelitach jest rozkładane przez bakterie gnilne, dając smród gównu. Gdyby nie gnicie, to gówno miałoby zapach i smak papki produktów które dostały się do żołądka. Kto ma inną odpowiedź, to proszę.