Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 No, nie mówię Tu oczywiście o wszystkich, tylko o tej kafeteryjnej mniejszości nierobów i debili :O A teraz do was: Wzięlibyście się do roboty, a nie siedzicie całymi dniami wyzywając innych:) To według mnie bez sensu, kulturka to podstawa:) Można dostać oczopląsu czytając wasze wypowiedzi:D Naprawdę, jesteście kretynami, niektórzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chomik to malo Napisano Grudzień 13, 2011 o kim mowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 13, 2011 dystans, dystans, dystans,dystans. Myslisz, ze wiekszość tak na serio? HAHAHAHAHAHAHHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chomik to malo Napisano Grudzień 13, 2011 taka mala jedna nie ukrywaj sie pod czarnymi podrobo paris hilton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Grudzień 13, 2011 i jeszcze raz dystans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eyyyy tyyy Napisano Grudzień 13, 2011 i tak wiemy,że ta lirycznaterrorystka to takaMAŁA. Sama weź się za robotę,bo na bezrobociu siedzisz i rodzice cię utrzymują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jfyfc Napisano Grudzień 13, 2011 Idiotka z Ciebie :O Raz piszesz o połowie, a za chwile przerabiasz to na "mniejszość kafeteryjną" Pomyślałaś przez chwilę, zanim ową myśl przelałaś przez klawiaturę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 12skizto - Praktycznie tak. Przecież nieraz widać, jak dodają temat po temacie:) a po drugie- żeby sobie zrobić ''lepszą '' reputację piszą o sobie z pomarańczy cudowne rzeczy, haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 a zresztą, nie gadam z wami gówniarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 13, 2011 mnie to nie boli, mnie to nie swędzi. Chcesz innego forum to na wizaż. Zawsze serio i sztywno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Grudzień 13, 2011 to tylko siec:P tu kazdy jest tym kim chce byc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 12skizto - ty jesteś jeszcze za młoda żeby mnie umoralniać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 13, 2011 w dupie mam umoralnianie wariatek z sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eyyyy tyyy Napisano Grudzień 13, 2011 może młodsza, ale mądrzejsza od ciebie. jak twoja fotka krąży po sieci to się burzysz. a jak sama zakładałaś temat jeden po drugim i obrażałaś i wyzywałaś to wtedy wszystko było ok. Ogarnij się Aneta!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 12 skizto- masz 16 lat, dziewczyno! w sieci każdy jest jaki chce być. I Ty tutaj nie jesteś autorytetem. Ps. Nie jestem żadna Aneta, Asia jak coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chomik to malo Napisano Grudzień 13, 2011 przeciez to ta pierdolnieta takamalajedna 12skizto jeszcze nie szczailas? tobie milutka a za plecami an ciebie napierdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 13, 2011 a tam gdzieś to mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 chomik to malo- masz patelnię w domu? To użyj jej, by sobie mózg odświeżyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 13, 2011 chomik to malo ochujalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chomik to malo Napisano Grudzień 13, 2011 jak szybko sie przelogowujesz pustostanie mordo spojrz w lustro bo paszteta zobaczysz , kazda laska na kafeterii jest ladniejsza od Ciebie a twoja ynnntiligencja jest ponizej minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rfghjki Napisano Grudzień 13, 2011 nie trdno puscic posty o tej samej godzinie z tego samego kompa z dwoch roznych kont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werdykt Napisano Grudzień 13, 2011 znowu jakiejs pizdzie we lebie sie przewraca napisala w stopce dwa zdania dirdum mobile i wydaje sie jej ze KADEN -BANDROWSKIM JEST ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 ej ja was nie rozmumiem. czemu piszecie że ja to jakaś inna kobieta???? skad macie niby taką pewność? no skąd???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 żygam wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zafffsze Napisano Grudzień 13, 2011 wiem, ale nie powiem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 a ja wiem , że jesteś dziffka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolinkatadziewczynka Napisano Grudzień 13, 2011 buabauabuabuaha takamalajedna nie osmieszaj sie kazdy wie ze liryczna , lady laro i mimi ohaslowana to ty w jedej osobie pustostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przymróżeniem oka Napisano Grudzień 13, 2011 a 12 to sliczna i eteryczna, wiotka szprotka.Na jej blogu widac jak przerobiona , łapa jak pudzian , cyc jak donica, i twarz jakaś inna,,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 13, 2011 zbanowali cie czy jak ze przesiadujesz pod innym nickiem mala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 13, 2011 karolinkatadziewczynka- no a Ty czemu przesiadujesz na pomarańczce??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach