Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota kredka

jak się uprawia seks?

Polecane posty

Gość złota kredka

co ja nie wiem...

Gość menszczyzna?
gdzie jest dyrektore? :(

Gość złota kredka
*bo

Gość złota kredka
opiszcie mi to bo niedoświadczona jestem

Gość kobietka po 30
spontanicznie

Gość złota kredka
ale jak to w ogole dziala?

Gość zielona laska
pozwalasz facetowi żeby zrobił jakąś inscenizację (np zabrał cię na kolację), jak jesteś gotowa to mówisz mu żeby cię odwiózł, jak dojeżdżacie pytasz czy wejdzie na herbatę (powinien zrozumieć że masz ochotę) jak idziecie do mieszkania powinniście się trzymać - kontakt jest ważny, potem jest cały system podchodów kiedy kobieta lekko się upiera a on próbuje zrywać z niej kolejne ciuchy, jak już będziesz goła poznasz charakter faceta (romantyk będzie cię namiętnie całował, zrobi ci minetę .. macho pchnie cię na łóżko, spuści majtki i nakaże zrobienie loda), potem faceci z reguły zrzucają resztki ubrania i zaczyna się seks .. polecam najpierw pozycję od tyłu - facet ma mało bodźców wzrokowych więc szybko nie dojdzie, seks w tej pozycji jest dość ostry więc kobieta jeśli się wczuje dojdzie na szczyt .. potem zmiana, facet się zmęczył więc teraz odpoczywa a kobieta po nim jeździ .. faceci uwielbiają kończyć w tej pozycji, jesli jednak dziewczyna ujeżdża go zbyt łagodnie znów dochodzi do zmiany i mamy ostry finał w misjonarzu - tak się uprawia seks

Gość drynnn
spotkamy się?

Gość henk1
och, temat morze.Po krótko słuchaj własnego ciała.Jest masę odp,ale recepty żadnej,

Gość Master of the Masters
każe ci zdjąć ciuchy - ty zdejmujesz ciuchy każe ci podać ręce - ty podajesz a ja je wiążę każę ci otworzyć usta - otwierasz, a ja wpycham ci knebel każe ci położyć się na stole i wypiąć tyłek - robisz to ostro rucham cię w dupsko - ty piszczysz w niebogłosy to jest seks

Gość gość
jak się uprawia sex

Gość sweet looks
Super opisze ci moje pierwsze spotkanie Całowaliśmy się i rozbieralismy się powoli nawzajem potem on kazał mi zrobić pozycje pieska i wepchnął mi k****a do cipki i tak mnim jeździł coraz szybciej a potem ja się położyłam na stole najlepiej na zimnym bo wtedy bardziej się podniecasz i kazał rozszerzyć nogi i potem wepchnął mi k****a do cipki itp. I potem lizał mi cipke a ja miałam mu zrobić loda czyli lizać k****a i to zrobiłam i tak w kółko wiesz jak było cudownie polecam POLECAM

Gość gość
To tak samo jak uprawa ziemniaków