Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarloczka

ciagle jem

Polecane posty

Gość zarloczka

bez przerwy jem nie umiem zjesc ciasteczka musze zjesc cala paczke, studiuje zaocznie jak mamy od 8 do 17 to kolezanki biora do jedzenia np jedna kanapke batonika i jablko a ja biore 6 kanapek takich przez chleb czyli 12 kromek chleba i np batona ;p ma ktos tez tak??

Gość hahahahhaahaaa
A ile wazysz i masz wzrostu?

Gość masakraa
a tyjesz czy stoisz w miejscu?

Gość zarloczka
mam wzrostu 165 cm a waze 60 kg. I raczej nie tyje tzn wage mam ciagle w granicach 57-63 (od 10 lat) ale mama na mnie krzyczy ze o 1 w nocy jem;p i ze mi lodowke na klucz zamknie i ze to niezdrowe ciagle jesc i jesc

Gość a masz
problemy z wypróżnianiem się?

Gość zarloczka
nie mam

Gość hahahahhaahaaa
To juz taka twoja uroda, gruba nie jestes, moze troche przy kosci, ale skoro nie tyjesz to nie przejmuj sie. Jedyny problem to to, ze duzo na jedzenie musisz wydawac, a niestety zarcie w Polsce najdrozsze. Nie dziwie sie mamie, ze sie wkurza.

Gość zarloczka
No mi nawet nie chodzi o grubosc bo wiem ze moze jakas mega szczupla nie jestem ale mi waga odpowiada, ale ja nie moge przestac jesc to jest meczace i boje sie ze zaowocuje miazdzyca czy czyms. Ja nie wiem jakos inne dziewczyny jedza jak ptaszki a ja od zawsze nie ruszam sie na miasto bez kanapki;p