Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokardowo

do facetów.............pytanie

Polecane posty

Gość kokardowo

Czy podobają Wam się motylkowate wargi sromowe ? Duże i długie ????? Czy raczej te schowane ???

Gość polmozg
motyle !!!

Gość kwartnik
wiesz co podobają mnie się wargi sromowe ozdobione długimi kolczykami z diamentami co najmnie 0,35 karata :)

Gość motylem chce byc
:) tylko motyle !!!!!!!!!!!

Gość jestem kobietą, ale się wtrącę
A to zaskakujące odpowiedzi dla mnie:) Też mam "motylka", jak to określacie i ubolewam nad tym, bo wydaje mi się to co najmniej nieestetyczne jak nie ohydne...:(

bułeczki są najpiękniejsze. Dla mnie przynajmniej. Aż mi sie chce lizać :P ciągle. Zależy czy kolor warg jest ciemny. Jak tak mnie to razi strasznie. I nie mam ochoty za bardzo dotykać.

Gość jestem kobietą, ale się wtrącę
Z takimi wargami kojarzy mi się słowo "rozklapiocha", ze starą przerżnięta babką:) I jeden kawał: Jasiu mógłbyś pomóc mi włożyć czopek? - pyta babcia. Tak babciu. - Jasiu drapie się w głowę - Ale tam, gdzie szmaty wiszą, czy tam, gdzie okopcone? :)

Gość też się wtrącę
moje nie są ciemne są jasne ale wielkie cholery ....... :(

bułeczki są tak pięknie. Ze już samo patrzenie na nie powoduje poprawę nastroju. I żadna depresja mi nie straszna kiedy taki widok mam na oku :P Do tego natychmiastowa reakcja mojego organizmu na takie zjawisko to: a) przyspieszone tętno, b) język wypada mi z orbity i dostaje ataku epilepsji :D i nie uspokoi sie do puki nie usłyszy jęków i i krzyków :classic_cool: Dziękuję za uwagę i życzę miłego wieczoru :)

bułeczka wydepilowana to zjawisko dla mnie na miarę przeżycia religijnego :P ale taka z boberkiem również jest atrakcyjna :) czuje sie wtedy jak aladyn szukający sezamu. Jak indiana jones na stepach rozgrzanych przez płonącą kule ognia znajdująca sie na niebie. Jak jezus na pustyni kusznoy przez diabła, ulegający pokusie napićia sie wody.

Gość facetttt pewien
podoba mie się płaski brzuch

Gość darteskaaa
kinky reggae desperat, jesteś pierdolnięty! :classic_cool: