Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek 30

Jak odzyskac dziewczynę.

Polecane posty

Gość Bartek 30

Cześć. Witam wszystkich i z góry dzięki za porady. Przede do sedna. Byłem w związku ze swoją kobieta prawie 12 lat. Przez ostatnie lata związek był nudny. Odchodzilismy powoli od siebie. Miesiąc temu ona zerwała ze mną. Teraz cały czas mieszkamy ze sobą. Próbowałem rozmawiać z nią ale każda rozmowa kończyła się odpowiedzią ze mnie nie kocha. Mówi to dosyć chłodno. Jakby tak było naprawdę. Niedługo chcemy się wyprowadzić. Ponieważ wynajmujemy razem mieszkanie. Pisze trochę chaotycznie. Kilka miesięcy temu o to był błąd zacząłem pisać na rożnych forach z innymi kobietami. Minęło mi to. Pojechaliśmy na wesele które zabawek. Nie okazywalem żadnego zainteresowania jej osoba. Po weselu jednak odbylismy poważna rozmowę. Ona dużo mówiła o wspólnych planach na przyszłość. Zmianach w życiu. Zwłaszcza w mojej osobie. Tu krótko wspomnę o sobie jaki byłem. Naduzywalem alkohol. Po pijaku robiłem z siebie błazna. Mówiłem głupie rzeczy. Widziałem wiele razy ze dziewczyna się mnie wstydzi. Zgodziłem się na te zmiany. Gdy rozmawialiśmy o tym czułem jak bardzo mnie kocha. Czułem ze bardzo jej na mnie zależy. Po powrocie do Anglii przez pierwszy tydzień było cudownie. Jak nigdy dotąd. Pózniej zaczęło się psuć. Kazała mi usunąć pewna dziewczynę z Fb. Kazała mi wybierać pomiędzy nią a sobą. Ja tłumaczyłem ze to wspólna koleżanka i ci powiedzą inni. Nie usunalem. Po miesiącu powiedziała mi ze nie chce już być razem ze mną. Powiedziała ze wszystko już przemyslala. I ze to koniec. Próbuje z nią wciąż rozmawiać. Nadaremnie. Nigdy jej nie zdradzilem, ale najlepszym facetem tez nie byłem. Teraz widzę ze oba zaczęła się spotykać z innymi facetami. Może to i koledzy. Znalazłem jej profil na stronie z randkami gdzie napusala ze szyka mezczyzn. Pisze ciagle smsy lub z kimś rozmawia. Robi dokładnie to samo co ja tylko ze ona się z nimi spotyka. Najgorsze jest to ze razem śpimy. Ale nic miedzy nami nie istnieje. Traktuje mnie jak dobrego kolegę. Po ostatniej rozmowie gdzie odpowiedziałem jej ze wiem o tym ze flirtuje z innymi powiedziała ze to nie mój interes i nie powinno mnie to obchodzić bo już nie jesteśmy ze sobą. Powiedziałem jej także ze chce się zmienić. Ze chce zrealizować to o czym ona mówiła po weselu. Powoli to wdrażam w moje życie ale jest cieżko. Przestałem w ogóle spożywać jaki kolejek alkohol. Nie wyglupiam się. Pokazuje jej ze mi na niej zależy. Powiedziałem jej ze dopiero teraz zrozumiałem ze to ona jest i tylko ona w moim sercu. I na zawsze pozostanie. Jej odpowiedz to to ze już mnie nie kocha i raczej już nigdy nie będzie. Na pytanie czy przez te lata spędzone razem czy coś czuła, odpowiedziała ze już nie wie. Nie wiem co mam robić. Mieszkamy razem i to mnie jeszcze gorzej przytłacza. Proszę pomóżcie. Napiszcie co mam teraz robić przed przeprowadzka i po. Bo chyba raczej to nastąpi. Byliśmy zareczeni. Żałuje ze się nie pobralismy a mieliśmy takie plany. Ostatnio zapytałem czy jestem przystojny wciąż dla niej. Odpowiedziała ze tak ale głupi. Czasami myśle ze ona się odgrywa na mnie albo się bawi. Ale dlaczego spotyka się z innymi i to w tak szybkim czasie jaki upłynął od zakończenia naszego związku. Cały czas jej powtarzam ze ja kocham i żeby dała mi szanse. Ona na to ze nie ma sensu. Ze mnie nie kocha. I co będzie nawet jak wróci jeśli mnie nie kocha. Nie ma ochoty się kochać ze mną. Przypomnialem sobie coś dwa tygodnie temu wróciliśmy razem z imprezy. Byliśmy trochę pijani. Kochaliśmy się cała noc. Mówiła mi ze mnie kocha. Na drugi dzień powiedziała ze nic nie pamięta. I ze żałuje ze tak się stało. Już sam nie wiem co mam zrobić. Jest mi bardzo cieżko. Proszę was o pomoc. Nie chce utracić kogoś dla mnie wyjątkowego kogo kocham najbardziej na świecie.

Gość hihihihiihhihihi...........
A ile lat ma Twoja byla dziewczyna?

Gość Bartek 30
29

Gość Bartek 30
Nie wiem czy dobrze zrobiłem. Powiedziałem jej ze będę na nią czekał, gdy ona powiedziała mi ze chce być sama. Teraz widzę ze szuka sobie towarzystwa. Kiepsko dla mnie. Jako dziewczyna nigdy mnie nie zdradziła. Była naprawdę super. Byliśmy sobie wierni.

Oki, wiec tak pytasz jak ja odzyskac? Sorki a teraz bedzie troche moich wywodów na temat facetow, tak zeby dalo Ci to do myslenia i moze innym facetom tez, co by sie w miare opamietali a potem napisze Ci co zrobic zeby ja odzyskac Po pierwsze po 12 latach bycia ze soba sa duze szance ze do siebie wrocicie - zeklabym nawet ze bardzo duze.... problem w tym ze faceci nie traktuja czasem kobiet powaznie i nie traktuja tego co mowi kobieta powazie az pewnego dnia sa zdziwieni ze kobieta ich opuszcza.....cos jak ty teraz Twoja byla ma 29 lat - to jest najwyzszy czas na malzenstwo dzieci i stabilizacje i kazda kobieta mniej wiecej w tym wieku juz bardzo tego potrzebuje. Malo tego kazda kobieta chce stworzyc rodzine z odpowiedzilanym czlowiekiem ktory nie imprezuje za duzo nie pije za duzo no i przedewszystkim nie flirtuje na boku. Owszem kobiety toleruja taki system zwiazku - luzno rozrywkowy )podejrzewam ze taki mieliscie) do pewnego czasu - az chca sie ustabilizowac. Wtedy wymagaja wlasnie tego od swojego faceta (przyszlego meza i ojca dzieci). Najpierw sugeruja, potem o tym mowia potem rzadaja, przed ostatnia faza sa liczne rozmowy o zyciu i przyszlosci (z pytaniamai jak to widzisz za pare lat itd) a ostatecznie kobieta dochodzi do wniosku ze mimo iz kocha faceta jest jej z nim dobrze potrzebuje stabilizacji rodziny - jezeli tego nie dostaje od wiecznego imprezujacego chlopca - ma jasnosc nic z tego nei bedzie i odchodzi.................

a jak ja odzyskac = w bardzo prosty sposob- po pierwsze sie wyprowadzic jak najszybciej i zerwac kontakt !!!!!! przemysl sobie swoje zachowanie, swoje pocie swoje imprezowanie oraz dupy na fb portalach randkowych itd. A jak juz przemyslisz wszystko ( mysle ze powinno Ci to zając kilka dobrych miesiecy) i przez ten czas faktycznie nie bedziesz pil i robil z siebie debila (bo generalnie nie ogranicza sie picia dla kogos tylko dla siebie) jak faktycznie po tych paru miesiacach dojdziesz do wniosku ze chcesz zalozyc rodzine miec plany i zachowywac sie jak dorosly czlowiek idz do swojej dziewczyny i jej o tym powiedz. Powiedz jej ze np od 5 miesiecy nei pijesz nie imprezujesz nie masz dup na boku (w jakiej kolwiek one by nie byly formie) ze kochasz ja i tylko ja i chcesz znia zalozyc rodzine i miec dzieci - nie keidys a najszybciej jak sie da........ i powiem ci ze jak faktycznie kobieta Cie kocha a wydaje mi sie ze napewno tak, za jakis czas jak jej to wszystko udowodnisz czynami a nie pustami obietnicami!!!! to bedziecie zyli dlugo i szczesliwie i mieli gromadke dzieci....... natomiast jeeli bedziesz pil przez ten czas imprezowal i spotykal sie z laskami badz mial je na portalavh randkowych badz spolecznosciowych - ona napewno sie o tym dowie i wtedy nie ma szans !!!! napewno sobie ogos znajdzie = wszystko zalezy od Ciebie nie spieprz tego drugi raz - zycze powodzenia

Gość moze sama sie odezwie
;-) a powaznie to najpierw wydoroslej a potem idz do ludzi

Gość Bartek 30
Dziki wielkie. Nie wydaje mi się abym był dzieckiem. Chce być jej mężem u założyć rodzine. Powiedziałem jej to. Ale ona : ja już cię nie kocham. Poza tym teraz ona nie może żyć bez portali randkowych. Boje się ze znajdzie sobie tego lepszego albo ze ktoś ja skrzywdzi. Dzięki wielkie za porady.

Gość michal25lat
Ja będąc w rozpaczy po porzuceniu zdecydowałem się zamówić urok miłosny na http://magicznerytualy.pl. Jak się okazało było to dobrym pomysłem, ona znowu jest ze mną:).

Gość gość
Juz nie wiedziałam co mam ze sobą robić rozstałam sie z chłopakiem , i nie potrafiłam sobie z tym poradzic . Wszystko mi go przypominało miałam ochote do niego napisać , ale to nie było takie proste bo rozstaliśmy sie w zlych okolicznosciach i nie zylismy ze sobą normalnie. Nie wiem nie potrafiłam zaangazować sie w nic innego cały czas mi się śnił myślałam o nim dzień w dzien.Musiałam go odzyskac. Wzięłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po prawie 4 miesiącach wrócił!! Znowu czuję się ogromnie szczęsliwa!!

Gość gość
Niestety ale ona się wypaliła. Tragiczna sytuacja dla Ciebie.

Gość gość
Pamiętajcie, że spętania i czarna magia może być niebezpieczna, aby odzyskać chłopaka lepiej wybrać białą magię. Mnie udało się dzięki panu z http://magia-anielska.pl