Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Master D

Dlaczego facet ma placic alimenty, przeciez to nie on urodził dziecko

Polecane posty

Gość Master D

Czy sie myle? Jesli facet nie urodzil dziecka, nie powinien byc zmuszany do placenia na dziecko. Ta logika wydaje mi sie prostsza niz skomplikowane i nieuczciwe uregulowania prawne

Gość a dzieci to kobiety
sobie same robią?

Gość akabarbiette
ale facet je spłodził , bez jego nasienia dziecka by nie było więc częściowo też on odpowiada za tą małą istote. Skoro kobieta je nosiła przes 9 miesięcy urodziła to facet który zrobił i zostawił musi ponosić konsekwencje i pomagać w wychowaniu swojego dziecka. Ale wiesz co ja rozumiem bo ciężko ci się w to wczuć pewnie:) jak będziesz miał swojego dzidziusia to wtedy troche inaczej na to spojrzysz :) z wiekiem też się troche myślenie zmienia:* pozdrawiam i mam nadzieje że troche ci pomogłam:) :*

dlaczego?? chociażby właśnie dlatego że to nie on urodził, nie on borykać się musi ze wszystkimi problemami związanymi z wychowaniem .

Gość autor ma racje
polac mu

Gość polak potrafi
nie płaci facet tylko rodzic któremu sąd dziecka nie przyznał. kobieta też może płacić. teoretycznie

Gość Master D
racja...;//

Istotnie, to naprawdę genialnie proste- przecież kobieta ma niesamowite ulgi: jak jest w ciąży, to ciągle może iść na zwolnienie, wszyscy skaczą wokół tych matek, a samotne matki to mają tyle różnych ulg- a przecież sobie same urodziły, wiedziały, co robią a w ogóle, to idąc do łóżka z dżentelmenem powinna taka wiedzieć, że może mieć dziecko- i oczywiście- POŁASZCZYŁA SIĘ NA ALIMENTY!!! Ten świat jest niesprawiedliwy, rządzą nami feministki, panuje mizoandria!!!