Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nathalija

Krwawienie w pierwszym trymestrze ciazy...

Polecane posty

Gość Nathalija
dzwonilam dzisiaj odrazu po wyjsciu od lekarza do gina i nie odebrali telefonu ;// bedetrabila w telefon dopoki nie odbierze i nie przyjmie mnei jak najszybciej ; //

Gość Nathalija
nie mialam nic robione a ni nic mnie nie badala bylam ostatni raz u lekarza tydzien temu to zrobilam test ciazowy wyszly dwie kreski zrobila mi drugi raz u niej i stwierdzila tylko wktorym tygodniu ciazy jestem odliczala od mojej miesiaczki...i stwierdziala ze 7 i nic mi nie kazala a ni nic kazala mi tylko przychodzic jak cos sie stanie albo cos dziewnego zauwaze ;// wczoraj bylam w szpitalu bo krwawilam alelekko...siedzialam od 22 do 4 w nocy i nic nie stwierdzili powiedzieli ze nic mi nie jest... zadzwonilam do lekarz i lekarz powiedziala ze poronilam...; // bez zadnych badan niczego zadnej krwi ani nic doslowanie nic .!! ; //

Gość dsadasda
możesz dalej być w ciąży; przyczyn krwawień może być wiele; szukaj ginekologa z usg i leż jak najwiecej

Gość Nathalija
alee ja mam straszne obfitee krwawienie ;((

Gość dsadasda
a jak długo to krwawienie trwa? ja dostałam obfitego krwotoku, pojechałam do szpitala, potem lezałam i juz krwawilam mniej

Gość Nathalija
od dzisiaj wczoraj to tylko troche...a dzisiaj tak kolo 13 zaczelam krwawic w duzej ilosci ; //

Gość dsadasda
trudno mi cos doradzić ja myślałam, że poronienie jest bolesne, trzeba jechać do szpitala, muszą cię wyczyścic i takie tam; nie wiem ja bym szukała usg

Gość i jeszcze ktoś będzie
narzekał na polską służbę zdrowia :o