Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LesnyCzlowiek85

Witam chce zamieszkac w lesie szukam tu partnerki

Polecane posty

Gość LesnyCzlowiek85
ja czegos tu kwa nie rozumiem czytaj ze zrozumieniem chociaż nie wiem czy jest sens z kimś takim jak ty dyskutować

Gość Gość
W dzisiejszych czasach internet możesz posiadać w telefonie, za parę lat pewnie i w długopisie. Jak wyżej pisałem pracuję z psami, poza tym dziś nawet chaty ukryte głęboko w lesie mają talerze satelitarne. To jest czasem komiczny widok, drewniana przedwojenna chata, z talerzem

Gość Eliksir Porządania
To ty masz przyjaciela ?

Gość Eliksir Porządania
W sensie partnera ?

Gość Gość
Jak nie rozumiesz o czym pisze, to nie zabieraj głosu. Człowiek z którym pracujesz i powierzasz mu swój dobytek, musi mieć pełne zaufanie. Jeśli Ci o to chodzi jestem w 100 % hetero.

Gość To jest moje marzenie...
No wiec wlasnie o tym mowie. Wierze, ze Sacryfical Suicide zyje podobnie do tego, jak bym chciala i jak sobie wyobrazam. Natomiast kolega zalozyciel topicu zyje mrzonkami. Takie zycie o jakim mowi, mozliwe byloby w wiekszej spolecznosci tworcow, rzemieslnikow. Oni mogli by byc samowystarczalni. Ale nie parka. I wymaga to ogromnych nakladow finansowych na zakup zwierzat, ziemi, zboz. Wiec nie wierze. Nie w Polsce. Moze gdzies na swiecie jest jeszcze jakis niczyj kawalek ziemi do wziecia.

Gość ona tez czasem leśna
SS a ty przeciez miałeś syna, a twoja kobieta tu czasem zagląda o ile się nie mylę

Gość Utka*
Musisz dać ogłoszenie w Technikum Leśnym.Tam znajdziesz młode panny,które lubią takie klimaty:)

Gość Gość
Owszem. Ale ta która tu zagląda to moja ex. Tak czy inaczej życie w Polsce na zasadzie człowieka pierwotnego jest raczej niemożliwe w Polsce. Nad amazonią, albo na Syberii by to przeszło.

Gość Elissea
Ja jestem chętna na takie życie, skąd jestes autorze ?

Gość rusałka 85
Las jest domem - wiem na pewno. Od długiego czasu zastanawiam się jak uciec z tej miejskiej klatki. Wpisałam w google i okazuje się że nie jestem sama. Oby nam się udało uwolnić. Pozdrawiam:-)

Gość LeśnyDzikus
łe... to ja chcę trzy partnerki do lasu :D

Hej. Ja też chce mieszkać w lesie doznałam dużo krzywdy od ludzi a kocham las i zwierzęta. Czekam na kontakt. moglibyśu,my wspólnie zamieszkać PISZ!!! jennifer319@interia.pl

ja chcę zamieszkać w lesie z dala od ludzi kocham las i zwierzęta. ktoś chce nawiązać kontakt pisz jennifer319@interia.pl pilnie!

Gość survival
Autorze... Niech stanie się cud, abyś zaglądnął tu pomimo upływu czas od pierwszego posta... Odezwij się! survivalnapetardzie@gmail.com