Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

w dużym skrócie mówiąc to pokłóciłem się z ojcem, ale my to zawsze sie godzimy nawet nie musimy sie przepraszać taka fajna męska solidarność, każdy wie co zle zrobił i potem gadamy normalnie jak by niczego nie bylo, z nikim innym tak nie jest tylko z ojcem:)

Zbanowana , jak chcesz oddam ci mojego męża na trochę :) ale golas bez kasy i pracy :) a później docenisz że jesteś sama :)

Gość Gość
Kciukiem wszystkiego najlepszego :D Nie jestem tak tu często więc nie wiedziałem o urodzinkach :D A psy moje mieszkają w większości na zewnątrz mastif i wilczaki po prostu uważają że w domu im za gorąco. Wilczaki uwielbiają się zakopywać w śniegu przy -20 :D Za płotem praktycznie czesto odwiedzają ich kuzyni z lasu więc mają też towarzystwo

Gość Gość
Boska Lukrecja ale Twój bokser ma ciekawy uśmiech :D

Gość Gość
Kciukiem File wolą w zimie w domu, bo mają jednak krótka sierść. Wilczaki to w połowie wilki, więc natura je wzywa, a mastif to szkoda gadać. Za to moje koty po dniu na śniegu noc spędzają przy kominku. Dziś wywiało je gdzies, ale dzień bardzo słoneczny, a śnieg też nie wielki.

Gość Gość
KSU już wytrzeźwiałeś ?

niewiele tych wiosen mam. a amstaffy jaka maja nature, myslalam, ze je tez powinno ciagnac, a ten moj to len jak diabli, pod koc i w kimono. wy choc snieg macie, ja mam ciepla wiosne na dworze:D

Gość Gość
Też jest u mnie ciepło. Jest chyba z 8 st i słońce, ale śnieg leży szczególnie na północnych stokach A co mu się dziwisz :D lepiej leniuchować :D

Gość Gość
KSU idź spać :D Kiepsko z Tobą :D No mój mastif waży 116 kg teraz, to jak wejdzie na łózko .......................

Ej dziewczyny rozpisałyście się na temat lenia :) to nie do końca tak , ja pracuję a mąż w domu wszystko robi :) taka Marysia obiadki , pranie , zakupy :)

Gość Gość
Gagita odpowiada Ci takie coś ? No i czy jemu odpowiada ?

Wiesz co , czy odpowiada ... mnie jest tak wygodnie :) ja mam pracę taką wiesz , no teraz jestem w pracy :) a czy jemu odpowiada ? widocznie tak skoro tego nie zmienia .

miło mi , Maria jestem, ne cierpie, jak ktos uzywa mego imienia nadaremno:O:D jasne, ja mam tak dosc wielkiego miasta, ze z checia na zimowy urlop wpadne na azyl. z psiakami rzecz jasna. KSU, moj blizniak niestety zajety, a ja jestem zainteresowana tylko SS:D:P ale mozesz lwaczyc, tylko gebe pokaz, bo moja siostra kota w worku nie wezmie:)

Sacryficial Suicide -- uzupełniając , gdyby mógł się dzisiaj z Tobą zamienić to jestem pewna że wybrałby twój tryb życia , patrząc po zdjęciach podobny zarys osoby , ja tutaj czuję podobne klimaty , też lubi różne roślinki :) i zwierzątka :)