Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

No hallo Panie :) nie uciekłam , musiałam się zająć pracą chwilę czytałam jakiś wyrok trybunału i chwilę mi zajęło aby zrozumieć ustawodawcę :) Zbanowane -- ja nie pamiętam w jakim to było temacie ale każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii a ja się nie gniewam , tępa strzała to prawie jak imię indiańskie :) Cześć chłopak :) SS

Gość Gość
U mnie piękne słonko a śnieg nadal leży mimo, że jest prawie 7 st :D

Gość Gość
Gagita Ty sie nie możesz przejmować człowiekiem chorym na schizofrenię. Gdybym ja chciał się nią przejmować, miałbym pół głowy siwej :P

Ja się nie przejmuję ogólnie niczym , zwracam uwagę na rady ale tylko te konstruktywne :) martwię się tylko zdrowiem bliskich a na wszystko inne mam taki autyzm społeczny . Dawno śnieg spadł u Ciebie SS ?

Zbanowane -- jak w łazience zrobiłaś dekorację ? U mnie wiszą jakieś kiczowate girlandy 10- letnie

Gość Gość
Śnieg leży od 2 tygodni. Na północnych stokach jest go dość sporo, ale ogólnie w dolinach, tylko w zacienionych miejscach. Co do Noxeli, nie będę Was zanudzał tematami, na których musiałem jej wyobrażeniach sprowadzać do zera. Czasem od wulgaryzmów cięzko się powstrzymać. Koniec tematu :P Mi się nie chce dziś do wanny ruszyć, choc pełna gorącej wody :D

Gość Gość
Zbanowane Kciukiem może bez takich tematów, nie lubię być tematem głównym, wolę sobie posiedziec w cieniu.

Gość Gość
Bo nie uważam się za przystojniaka z żurnali. Znam swoją wartość, ale nie jestem narcyzem :P

Gość Gość
Po drugie kiedy w lutym dałem ogłoszenie o pracy, ludzie stwierdzili że szukam kobiet by je gwałcić w dziczy:D

Po drugie kiedy w lutym dałem ogłoszenie o pracy, ludzie stwierdzili że szukam kobiet by je gwałcić w dziczy no i wez bądź mądry,człowiek zyje normalnie to go za głupka wezma

Gość Gość
Tylko że nie jestem tu stałym bywalcem:D Zimą może zaglądam tu częściej, jednak mieszkanie z dala od ludzi ma i swoje minusy., czesto jednak brakuje choćby takiej rozmowy. Ps. Noxelia Was teraz znienawidzi buhahaha

Gość rafi1991
Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Startujemy w ten piątek o 21:21!

Zbanowana-- ty musisz iść jeszcze trochę tych dekoracji powiesić :) ponosi cię już fantazja :)

Gość Gość
Lukrecja dajesz komuś szansę pracy, zwyzywają Cię od zboczeńca. Mimo wszystko pare osób nawet stąd przyjechało i do dziś mamy super kontakt. Cięzko mi było zatrudnić kogoś kto podporządkuje całe swoje życie pracy. To musiał być ktoś dla kogo ta praca będzie również pasją życia.

Gość Gość
Już nie :D W końcu znalazł się człowiek któremu mogę powierzyć wszystko w ciemno. Szkoda że to facet, ale przynajmniej nie będzie dziwnych podtekstów :P. Z kobietami przeważnie skończyłoby się.........hehehe

Sacryficial Suicide no własnie to jest chore,mało ludzi docenia dobre seruszka :-D A ja sie dowiedziałam ze mój facet przyjedzie dzis po południu juhuhuhuhuhu cholera trzeba nogi ogolić :/

Szkoda że to facet, ale przynajmniej nie będzie dziwnych podtekstów . Wcale , dwóch facetów w lesie i wilki dookoła :) faktycznie normalne zjawisko