Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CoCoCheri

CIAZA CZY NIE CIAZA ? ? ? PROSZE O POMOC ! ! !

Polecane posty

różooowa, po to jest forum żeby pogadać o życiu a nie tylko odpowiadać na pytanie w temacie tak/nie. Dziewczyno miej trochę pokory. Oby Ci się w zyciu poszczęściło:) Serdecznie życzę. Ale jak dojrzejesz zrozumiesz,że zdanie: "mam pewność że nie zostanie z dzieckiem sama, że bede miała wsparcie w bardzo bliskiej mi osobie" to bzdura...Nikt nie ma takiej pewności Nie znam osoby, która na początku związku (a jak masz 20 lat, to nieważne ile się znacie to w miarę poważny związek możecie liczyć od max 3 lat), w momencie kiedy jest jeszcze zakochana (a jest róznica miedzy kochaniem a zakochaniem ) nie była pewna swojego związku. 99% osób stojąc na slubnym kobiercu jest pewnym, drugiej osoby. A wiesz ile jest rozwodów/ rozstań? Dziecko to nie zabawka...

Asilma Daruj sobie Twoje malo istotne wypowiedzi :/ Splywaja po mnie jak po kaczce ;) Jak nie masz zamiaru sie wypowiadac w temacie to znajdz inne forum dotyczce twoich wypowiedzi,panie wielce dojrzala-przestarzala. ;) au revoir

A jaki ty masz zawód? Jakie mozliwości utrzymania dziecka...Niech niedaj Boże Twój partner zginie to co? Mam nadzieję,że twój partner jest starszy od ciebie, bo jak nie to nawet renty nie ma wypracowanej w razie "w". Nie pisz,że masz bogatych rodziców - jutro możesz nie mieć...Pytam jak TY możewsz zadbać o przyszłość dziecka? Jaki masz zawód? Jakie doświadczenie?

CoCoCheri Mam nadzieję,że nie jesteś w ciąży - bo zwyczajnie jesteś głupia. Zresztą pewnie nie raz już ci to ktoś powiedział.

Mądra osoba potrafi przyjąć wszystko i pochwałe i krytykę tylko po debilach "spływa jak po kaczce"

Gość różooowa
Asilma nie jesteś moja mamą żeby mnie uczyć, jak już mówiłam nie bede nikomu dłużna tego jak sie ktos wobec mnie zachowuje... no właśnie forum... skoro zostało zadane pytanie raptem moze 2-3 osoby udzieliły odpowiedzi, a jak brzmi temat?? ciąza, kłotnie czy zachowanie? słuchaj co do związku, gdybyśmy nie byli pewni to przeczytaj sobie kilka odpowiedzi wyżej :) przed nikim tłumaczyć sie nie muszę i na pewno nie będę :)

Asilma Glupia to Ty jestes pizdo!!! Won pouczac swoje bachory a nie bedziesz ludzi pouczac... To jej sprawa co zrobi pustaku i jak pisze ze ja stac to ja stac!!!!!! Bo Ciebie to pewnie nawet na dom i dobre auto nie stac dlatego masz takie dylematy.... :D

różooowa Popieram!!! Ale z pustakami nie podyskutujesz bo i tak wiedza lepiej. A njczesciel to lepiej wiedza patologie ktore na nic nie stam i tysiace dylematow zyciowych maja i chca uczyc innych na swoich bledach!!! Zal!

Gość różooowa
Asilma przepraszam do kogo to pytanie z palcem?? :D

Asilma Jakie Ty musisz miec ograniczenie umyslowe ze nie wiesz ze wystarczy juz kropelka spermy w ktorej znajduje sie miliardy plemnikow by doszlo do zaplodnienia!!!!!!!!!!! Idz sie zajmij powazniejszymi rzeczami pusta istoto bo jestes smieszna!!!!!!!

Gość różooowa
CoCoCheri nie denerwuj sie :** nie ma sie nawet czym ani kim przejmować :) jak już pisałam wczesniej to tylko i wyłacznie nasze życie i jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz :)

różooowa Szarpie mnie jak czytam wypowiedzi tych wszech wiedzacych. Bo chocby skaly sraly to one i tak wiedza lepiej... :D

Gość różooowa
CoCoCheri wyczuwam w tej kobiecie nutkę zazdrości, nie sądzisz? :P

witajcie dziewczyny :) tez mam maly problem..mianowicie miesiaczke zawsze dostaje co 31 dni..ostatnia wystapila 02.11 i trwala 6 dni jak zawsze. w trakcie owulacji kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia, zdarzalo sie, ze do erekcji dochodzilo "wewnatrz mnie". Miesiaczke powinnam dostac 02.12 i nadal jej nie ma. Nie boli mnie brzuch, piersi mam wieksze, ale tez mnie nie bola..Jestem baaardzo senna. Dzisiaj nawet nie poszlam do pracy:) Spalam 12 godzin, a czuje sie jakbym nie przespala kilku nocy. NIe wymiotuje natomiast mam mdlosci. Od kilku dni regularnie leje mi sie krew z nosa. Czesciej oddaje mocz. Dodam ,ze bylam juz raz w ciazy w pazdzierniku 2009, ale zakonczylo sie to poronieniem w 8 tygodniu. Na poczatku tego roku nie mialam 3 miesiace okresu..bylam u lekarzy, robilam badania, wszystko niby ok. 2 tygodnie temu tez zrobilam szczegolowe badania. Wyszly wzorowo, Nie biore zadnych lekow, jedynie witaminy, no bo idzie zima i trzeba zadbac o siebie. NIe pije alkoholu, nie pale papierosow. Robilam test w piatek. Wyszedl negatywnie. Do ginekologa nie pojde wczesniej niz miedzy swietami, a sylwestrem, bo pracuje poza miejscem zamieszkania, a tam wlasnie mam swojego ginekologa. Pomozcie, prosze:((

różooowa Zapewne bo coz innego jej pozostalo jak wymadrzac sie... Zapewne jest stara panna,ktorej nikt nie chce i ktora na nic nie stac... :D W przeciwienstwie do nas. :)

witajcie dziewczyny :) tez mam maly problem..mianowicie miesiaczke zawsze dostaje co 31 dni..ostatnia wystapila 02.11 i trwala 6 dni jak zawsze. w trakcie owulacji kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia, zdarzalo sie, ze do erekcji dochodzilo "wewnatrz mnie". Miesiaczke powinnam dostac 02.12 i nadal jej nie ma. Nie boli mnie brzuch, piersi mam wieksze, ale tez mnie nie bola..Jestem baaardzo senna. Dzisiaj nawet nie poszlam do pracy:) Spalam 12 godzin, a czuje sie jakbym nie przespala kilku nocy. NIe wymiotuje natomiast mam mdlosci. Od kilku dni regularnie leje mi sie krew z nosa. Czesciej oddaje mocz. Dodam ,ze bylam juz raz w ciazy w pazdzierniku 2009, ale zakonczylo sie to poronieniem w 8 tygodniu. Na poczatku tego roku nie mialam 3 miesiace okresu..bylam u lekarzy, robilam badania, wszystko niby ok. 2 tygodnie temu tez zrobilam szczegolowe badania. Wyszly wzorowo, Nie biore zadnych lekow, jedynie witaminy, no bo idzie zima i trzeba zadbac o siebie. NIe pije alkoholu, nie pale papierosow. Robilam test w piatek. Wyszedl negatywnie. Do ginekologa nie pojde wczesniej niz miedzy swietami, a sylwestrem, bo pracuje poza miejscem zamieszkania, a tam wlasnie mam swojego ginekologa. Pomozcie, prosze:((

Gość różooowa
CoCoCheri hahah :D

musli1990 Zapewne jestes kochana w ciazy... Test mogl sie pomylic,kup nastepny lub 2 zrob i marsz do lekarza. Z reszta tak czy tak bedziesz musiala do niego pojsc. :) Pozdrawiam

Cococheri, dzieki za odpowiedz ! :) Szczerze mowiac bardzo nie lubie chodzic do ginekologa, ale wiem, ze bede musiala sie tam udac. Zastanawiam sie tylko nad ta ciaza, bo juz raz sie bardzo rozczarowalismy, bylo to bolesne dla nas obojga, dlatego teraz ta spozniajaca sie miesiaczka mnie dobija. Tylko, ze ja nie mam multum objawow jak niektore kobiety..Tak jak pisalam, jestem tylko senna, nie mam miesiaczki, leje mi sie krew z nosa i mam delikatne mdlosci. Nie potrafie jednak zjesc nic normalnego..Od kilku dni potrafie zjesc tylko chipsy albo czekoladki...Nie mam specjalnych zachcianek, wlasciwie to kazda z nas czasami je miewa i niekoniecznie jest w ciazy:) jesli chodzi o piersi to ja generalnie mam na nich dosc widoczne żyły wiec nie potrafie zaobserwowac czy sa one BARDZIEJ widoczne :P Natomiast na pewno mam podwyzszona temperature, bo to sie po prostu czuje..Aczkolwiek nie czuje sie jakbym miala zostac mama..I nie wiem czy to dobrze czy zle. Moj facet za to juz planuje jak bedzie wygladala nasza przyszlosc z dzidziusiem. On bardziej wierzy w ta ciaze niz ja:)

Pisz dalej ale merytorycznie. Przeklinać potrafi nawet 2-letnie dziecko. Nie ma tematy, któregi=o byś nie załozyła zeby cię nie wysmiali...

Asilma Ach i to nie sa moje tematy debilu!!! Zanim ten nick zarejestrowalam na siebie mogl go uzywc ktos inny. Ale jestes zbyt tepa by na to wpasc :/

Asilma I po co prostaczko dalej piszesz... Musisz sie dowartosciowac? Zapewne... Widac ze Ci sie w domu nudzi przy garach ze wyszukujesz jakies bzdurne tematy i komus je podpinasz :D:D:D:D

Aha ..Rozumiem. Nie wiesz co znaczy 'merytorycznie' więc już nie przeklinasz tylko obrażasz. Próbuj dalej. Ale to nie ma nic wspólnego z merytoryczną dyskusją. jeżeli masz inne zdanie to jeżeli potrafisz to je przedstaw. Narazie pokazujesz się jako mało inteligentna. Próbnuj dalej. Ocenimy.

Gość różooowa
aslima słuchaj lalka, ja sie Twojej rodziny nie czepaiam wiec i Ty moją zostaw, okej? moze powiedz cos o sobie bedzie mi łatwiej oceniac :):):) saaamaaa sie stara torbo ogarnij :D i zapoznaj sie ze znaczeniem słow 'dac d.py' :)

A którym z wymienionych przeze mnie tematów nie został założony przez Ciebie? 2 są juz po zaczernieniu a w 3 zgadzają się informacje. Więc wyciagsz kolejną broń zamiast zacząć mysleć - kłamiesz.

Asilma Ciebie mozna juz tylko ignorowac bo takiemu prostakowi jak ty nie da sie przemowic do rozsadku zeby sie odpierdolil. Uczepisz sie jak rzep psiego ogona i sie odjebac nie chcesz... Wspolczuje osoba ktore musza cie znosic... ZAIMKI OSOBOWE CELOWO PISANE MALA LITERA W CELU WYRAZENIA POGARDY W STONE TWOJE OSOBY!!!! au revoir la chatte stupide

Gość różooowa
i wiedz ze teraz w tym momencie mozesz sobie pisac co chcesz :) nie mam zamiaru zniżac sie do Twojego poziomu a raczej jego braku i nie bede najnormalniej w świecie odpisywac :) wieć ciśnij dalej :D

różooowa nie musisz odpowiać. Bo zresztą co miałabyś napisać. Nic nie osiągnęłaś. Nie piszę tego żeby Cię obrazić po prostu masz 20 lat więc nawet nie masz porządnego zawodu a juz chcesz sprowadzac na swiat kogoś za kogo masz być odpowiedzialna. jak wytłumczysz coś dziecku jak nie potrafisz rozmawiac a twoim jedynym "argumentem " jest wyzwisko?