Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buniakkkkk

ALE SE NAKUPIŁAM RZECZY W LUMPIE:d

Polecane posty

Gość buniakkkkk

Same firmówki, kupiłam czerwony sweterek lacoste, sweterek Dorothy perkins i tuniki z Nexta:) I zapłaciłam 30 zł:) a wszystko w stanie idealnym :) jakbym miała więcej kasy przy sobe to bym jeszcze kilka rzeczy pokupiła:)

Gość MIla panienkaaaaa alim
ja wczoraj kupilam rurki bardzo fajne :) czesto odwiedzasz lumpy?

Gość przekaźnik
a firmowych majtek używanych nie było ?

Gość offerma... .
a później powstają tematy typu "jak leczyć świerzba?" :classic_cool:

Gość buniakkkkk
dość często, bo u mnie jest taki jeden wlasnie z używanymi firmówkami, a nie mam w pobliżu żadnych galerri handlowych ani nic a na targach to jest wielkie gówno, dlatego chodzę często do tego lumpa

Gość buniakkkkk
świrzba to masz ty, ja wszystkie rzeczy piorę z lumpa zanim ubiorę :o

Gość dokarmiame gołębie
i tak w 90% tych kupionych w lumpach ubran nie chodzicie😴

Gość buniakkkkk
najbardziej jestem zadowolona z majtek oryginalnych triumpha po złotemu, kupiłam sobie 10 par , będe miała teraz na zmianę

Gość buniakkkkk
podszywają się Ci co zapewne sami łażą po lumpach tylko wstyd im się przyznać :D

wow super ja to od jakiegos czasu kupuje tylko rzeczy w lumpie.... i za niewielkie pieniadze

Gość buniakkkkk
najbardziej cieszy mnie ten sweterek z lacoste bo już dawno polowałam na taki, nawet chciałam na allegro wydać 70 dych a tu za 10 zł mam i to całkiem nowy, nic nie widać, że z lumpa:)

Gość ja czasami zaglądam
i mam nawet kilka perełek :) w zeszłym miesiącu kurtka narciarska spidera, stan idealny, 45 zł :) a w sklepach ok 1800

Gość ptasiek nastroszony
ale polki są sprytne takie cfaniary , potrafia się w życiu ustawić jak nie przymierzając dziewice przy ruskich koszarach

Gość przekaźnik
a gdy już wypierzesz to czyściwo i wyprasujesz to co się dzieje dalej, wkładasz do szafy i jesteś zadowolona że wisi czyściutkie czyściwo ?

Gość buniakkkkk
ja postanowiłam, że co kilka miesięcy będę tam zaglądać i kupować sobie rzeczy z tego lumpa. Tyle tunik takm było a ja całą kasę władowałam na konto :o i miałam te 30 tylko przy sobie bo bym nakupiła mnóstwo ciuchów!

Gość fgdgfg7868
''jak leczyc swiezba'' nie no zal po prostu... takie bzdury to wygaduja tylko ci co zielonego pojecia nie maja jak lumpexy wygladaja. stereotypowe myslenie ze tak wszystkie rzeczy sa zagrzybione osrane orzygane itd... tam jest wszystko odkazone, jak sie kupuje to sie robi porzadne pranie tych rzeczy i zadnego swinstwa nie ma sama od lat chodze w uzywanych i nic mi nie jest uwierzcie

Gość noowomannocryyy3
Skąd jesteś? Znacie jakieś fajne we Wrocku ? :P

Gość buniakkkkk
ja jestem z Krynicy Zdroju, za daleko od Wrocka :)

Gość fgdgfg7868
czasem mi sie przegnile majtki trafia ale nie robie z tego problemu

dokladnie teraz w lupmach to jets czysto nie smierdzi.... a co jak w sklepie cos kupicie to od razu zakladacie przeciez to tez ludzie mierzyli... nawet staniki, itd.....

Gość ptasiek nastroszony
to nawet praktyczne sprytne na randkie mozna przez głowę zdejmować

Gość buniakkkkk
przeciwnicy lumpów to zwykli zakompleksieni ignoranci. Mam jedną koleżankę co wstydziłą się łazić po lumpikach aż straciła pracę, znalazła potem gorzej płatną i jak skończyły się pieniążki na nowe to sama zaczęła reguralnie odwiedzać lumpki :)

Gość fgdgfg7868
podszyw. dokladnie w sklepach tez nie wiecie kto to mierzyl smierdzace brudne spocone zagrzybiale babki tez chodza i przymierzaja ciuchy...

Gość dgjsgdsai
we wrocku na jednosci narodowej polecam i na duboisa :D

Gość ale o co chodzi pani lodzi???
buniakkk...w niektorych lumpeksach mozna płacic kartą, m.in. we wrocławskiej sieci KOLA SKLEPY polecam komus kto pytał o wrocek. maja kilka sklepów i w roznych dniach tygodnia sa rozne ceny .na stronce mozna zobaczyc. asortyment tez różny - i super ciuchy i "czyściwo" jak juz ktos napisał;) ja przewaznie materiały i swetry do sprucia biorę , ale kupujących jest zawsze sporo , wiec chyba nie taki najgorszy ten towar mają. w niedzielę "na młynie" mozna zajrzec do lumpeksu, który jest w budynku - wchodzi sie na taki murek - po 40 zet za kilogram i podobno same markowe( nie wiem, nie byłam, kolezanka polecała ).

Gość ptasiek nastroszony
ale polki to dziadówy i szmaciary jednak

Gość ptasiek nastroszony
ale w prawdziwie jakościowe markowe i eleganckie rzeczy to się gwiazdy estrady i tv ubierają a pokurcza ze skorupami na piętach ze zmywaków to w lumpeksach w uzywane. podobno używana żywność ma wejść do obrotu dla polaczków także się polaczki biedzie nie dadzą

Gość buniakkkkk
ptasiek i tak nikt nie czyta twojego pierdolenia więc ogar i spierdalaj w podskokach :)

Gość buniakkkkk
ja pracuję w stacji unasienniania zwierząt we Wrocku i po godzinach mam sponsorów , czyli kasy mam w brud, a jednak kupuje w lumpeksach