Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turośń

Teściowa!

Polecane posty

Gość turośń

Teściowej nic się nie podoba odnośnie ślubu,a że to a,ze tamto i ma być,jak ona chce. Krzyczy i macha rękoma. W stosunku do moich Rodziców jest taka sama. Teraz moi Rodzice zaprosili Teściów do siebie,żeby uzgodnić do końca szczegóły ślubu. Boję, się,że znowu zacznie się drzeć,a na koniec zabroni ślubu w ogóle...

Gość trzeba jej powiedzieć
że ślub jest twój i twojego narzeczonego. Wszystko ma wyglądać tak jak wy chcecie. Tyle.

Gość turośń
Moi Rodzice akceptują każda decyzję donośnie ślubu mojego i Narzeczonego. Bierzemy narazie tylko cywilny Niestety i moi Rodzice i Narzeczonego płaca za ślub i wesele,także... Cały czas powtarza: "ja sobie nie wyobrażam i koniec", "ja się nie zgadzam i koniec". Ślub za 4 miesiące,kamerzysta,fotograf,zespół sala,a ona sie nie zgadza,bo sami wybieraliśmy.

Gość aaaaaaaaaaaaaaavaa
uzbierac na slub samemu i koniec. skoro płaci to i wymaga ;) lepszy skromniejszy ale za swoje i wtedy jedza nic nie ma do gadania

Gość maturks4
A na jaki plaster wam takie wsiowe weselisko???[ Wizyta w USC, zamówiony obiad dla świadków i rodziców w najbliższej restauracji. Walizki już spakowane i na wczasy!!! Kasa mniejsza, obgadywać nie ma komu, wy zadowoleni.