Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej. Ostatni raz kochałam się ze swoim chłopakiem 26 list. Wtedy pękła nam gumka okres spóźniał mi się 6 dni. Po 6 dniach dostała okres trochę przerywany myślałam że jestem w ciąży rano okresu nie miałam więc zrobiłam test wyszedł negatywny ale w południe znów miałam okres. Czy test mógł wyjść negatywnie dlatego że i tak w między czasie miałam okres ? No i teraz 3 dni po okresie miałam przez jeden wieczór takie różowe plamienia których rano już nie miałam. Dodam jeszcze że mam taki dziwne żyły na piersiach.

Gość cieżarówka 009
po6-7 dniach od zapłodenia występuje plamianie implantacyjne, ale nie jest ono tak intensywne jak okres, zwiastuje ono ciąże. Ale równie dobrze, może miałaś taki "dziwny" okres. Zdarzają się takie i w ciąży wcale nie musisz być. Piersi zazwyczaj są nabrzmiałe na okres, nie bierz tego jako objawu ciąży, bo na objawy jeszcze za wcześnie. Zrób test ciążowy po 14 dniach od stosunku skoro okres był taki dziwny.

Tak wiem na okres mam takie piersi zawsze, okres juz dawno miałam a one dalej są twarde i z żyłkami. I na sutkach mam kropki;) Ale zobaczymy co test pokaż.Czyli jutro już mogę zrobic test ?