Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm nie znająca sie na tym

ciąża (chyba) a przeziębienie

Polecane posty

Gość hmmmm nie znająca sie na tym

Cześć dziewczyny! W pon pękła nam gumka,a że miałam dni płodne to chyba jestem w ciąży :) Wczoraj się przeziębiłam i dzisiaj bardzo źle się czuję :/ co mogę wziąć na przeziębienie,żeby w razie czego nie zaszkodzić dziecku?

Gość ????????????
W poniedziałek czyli dwa dni temu?

Gość no ro to
no to równie dobrze mogło jeszcze nawet nie dojść do zapłodnienia. Ale w razie czego to tu: http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5809626,Sposob_na_przeziebienie_w_ciazy.html jesli wejdzie spacja to skopiuj cały link i usun spację.

Gość hmmm nie znająca sie na tym
ja wiem ze to głupie, tak w pon., ale wolę dmuchać na zimne prawda? niż mieć potem do siebie pretensje,ze coś zaniedbałam

Gość ????????????
Nie doszło nawet do zagnieżdżenia... No ale jak tsak strasznie sie boisz, idz do apteki i powiedz ze jestes w ciązy, moze Ci cos poleci. A najlepiej domowe sposoby na przeziebienie i po problemie

Gość testujaca za 6 dni
Kobieto!!!!!!! Z formalnego punktu widzenie nawet jezeli doszlo do zaplodnienia to nie jestes jeszcze w ciazy. O ciazy mówimy jezeli zarodek sie zagniezdzi w macicy. Zaplodniona komórka schodzi do macicy 3 dni a zagniezdza sie po 6-7 dniach. W prawie polowie przypadków nie dochodzi do zagniezdzenia. Przez pierwsze 2 tygdonie ani zaziebienie, ani dieta, ani leki nie maja najmniejszego znaczenia i nie wplywaja w zaden sposób na zaplodniona komórke ani na zarodek. Dopiero jak zrodek polaczy sie naczyniami krwionosnymi z toba i sataja sie one coraz silniejsze - zaczyna miec to znaczenie. Tak ze mozesz sie leczyc wszystkim na co masz ochote.

Gość mamama27
w ciąże zachodzi tylko 40% par które kochały sie bez zabezpieczenia, do końca i w najpłodniejszym momencie więc myśle że schizujesz i to nieźle ale jak już chcesz to możesz brać paracetamol, sok malinowy i czosnek - leż w łóżku i morduj się aż przejdzie