Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde gwizdekkk

co byście zrobiły w tej sytuacji

Polecane posty

Gość kurde gwizdekkk

podam fakty: facet ma koleżankę- sąsiadkę nie jest to moja koleżanka bo jej nigdy nie lubiłam i nie lubię ostatni czas sporo razem przebywali :/ zdradził mnie :/ on prosił o wybaczenie i spróbowanie na nowo ja się zgodziłam ALE on się nadal z nią spotyka i to jawnie, nie ukrywa tego przede mną, niby jak z koleżanką bo mówi że nie chce z nią być, ale chce być jej kumplem ja się wkurzam, a on nie wie (albo udaje że nie wie) o co chodzi. Co ja mam robić?

ale cwaniak ;-)) widac lubi jechac na "dwa baty";-))) to zalzey czy checsz byc czesci taego ukladu?;-)

Gość kurde gwizdekkk
wiecie- do tego ich spotykania dorobił jakąs teorię, której teraz nie bede opisywała ale dla mnie się kupy nie trzyma

Gość powiem i ja .....
trzeba było za nim wybaczyłaś zdradę postawić ultimatum że albo całkowicie zakończy znajomość z nią i wtedy może wrócić albo wypad ....ale skoro to sąsiadka trudno by Ci było sprawdzić czy nadal się z nią spotyka czy nie ja bym komuś takiemu nie ufała skoro dla niego ważniejsza jest jakaś tam sąsiadka i nie potrafi zrezygnować z tej znajomości jak Ty i spokój w Waszym związku

Gość iw89
postaw ultimatum albo ty albo ona-choć skoro są sąsiadami to i tak będzie ci ciężko wyegzekwować od niego zakaz kontaktowania się z nią-nie zazdroszczę ci takiej sytuacji -ludzie są ułomni i popełniają błędy więc trzeba dać drugą szansę teraz od niego zależy czy z niej skorzysta bo jeżeli to jest prawdziwa miłość z małym wybojem na drodze to zrobi wszystko by cie nie stracić a co za tym idzie zerwie kontakty z tamtą kobietą pójście z kimś do łóżka to nie wypicie kawy:(

Gość kurde gwizdekkk
do tej pory było wszystko ok, mogłam mu ufać w 100% a tu bach i zdrada, ale myslę- wybaczę, bylismy długo razem, charakter ogólnie ma b. fajny (nie licząc tego że jest pierdolonym zdrajcą) Ta baba np. dzwoni domofonem i pyta czy mój facet może na chwile zejść, bo ona MUSI pogadać, nosz kurwaaaaaaaaaaaaaa

Gość powiem i ja .....
i chcesz powiedzieć że Ty jesteś u niego a ona dzwoni tym domofonem i on idzie do niej ?

Gość kaskada26
jakaś ty naiiiiiiiiiiiiiwna.....matko,przecież oni się tam rżną jak on idzie....o matko,że takie naiwniaczki stąpają po ziemi...

Po pierwsze - popieram koncepcję z ultimatum. Już żeby zdradzić trzeba byc niezłym skurwysynem, ale żeby utzrymywać "przyjaźń" z kochanką po tym, kiedy mu wybaczyłaś - to już jest po prostu jakis kosmos. A druga sprawa - ROR? A Ty wiesz co znaczy "jechać na dwa baty"? ;p

Gość kurde gwizdekkk
nogogłaszczka też mnie zdziwiło użycie w tym kontekście słów "dwa baty" heheheh mieszkamy razem, więc po prostu siedzimy w chacie a tu drrrrr domofon, on się ubiera i idzie, ja się awanturuje a on oczy jak 5 zł i nie wie o co mi idzie, a swoją drogą czuje że ona robi sobie ze mnie jakies jaja dzwoniąc i wiedząc że jestem w chacie, to jakies kpiny chyba są

Ja wiem, że kobiety zazwyczaj nei lubią, kiedy źle się mówi o ich facetach, ale ten Twój jest albo skończonym idiotą i serio nie wie o co chodzi albo jest wybitnie perwidną mendą i wie co robi - i robi to z pełną premedytacją, żeby to z Ciebie zrobić idiotkę.