Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody92

znajomość

Polecane posty

Gość Mlody92

Witam. Mam 19 lat i nazywam się Paweł. Nie dawno poznałem fajną dziewczynę. Odrazu zaczęliśmy z sobą rozmawiać jak byśmy się znali jakieś parę ładnych lat. Musze przyznać dziewczyna wpadła mi w oko i to bardzo. Zależy mi na niej i to bardzo. Co mam zrobić żeby poczuła coś do mnie?? Do tej pory to jak narazie mam pecha co do związków.

Gość BARDZO DOBRA RADA_________!
połóż jej rękę na Twoim siusiaku (przez spodnie)

Gość Justynkaaa........19
A ile ta dziewczyna ma lat :) ?

Królik, zaloguj sie :classic_cool:🖐️

podbijam :classic_cool:

Gość zezowata baba
ciekawe czy moderna śpi

Oczywiscie to Ty zalozylas ten temat :classic_cool:🖐️ ?

Za duzo zbiegow okoliczynosci jak na tak krotki post :classic_cool:

Gość zezowata baba
Sie sind ein Transvestit?

Gość rumianekkk
a na zdjeciach normalnie wyglądasz, a takie debilizmy ci we łbie wstyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyd

od godziny PIĘTNASTEJ :D 🖐️ jak do ściany, jak do ściany 😴 😭 :P sucz specjalnie dała pytania do tematów które tylko, kurwa leciutko tknęliśmy :O , ale i tak poszło mi dobrze :classic_cool:

Oj, to bylo tak napisane, ze z tresci Twojego posta wywnioskowalem, ze chodzi o 15.12 :D🖐️. Gratuluje, przyda mi sie dobry socjolog w kancelarii :classic_cool:. Ja dzisiaj o 13 mam egzamine 😭. Jeszcze nie zaczalem sie uczyc :classic_cool:

spaday :classic_cool: to prawnik przyda mi się w mojej poradni socjologiczno-pedagogicznej :D 🖐️ no to nie jesteś sam, bo w ciągu dzisiejszej nocy żeby wyrobić się z materiałem na nast egz muszę przerobić trochę i jeszcze więcej 😭

Ja musze przerobic kodeksy etyczne radcow prawnych, notariuszy, sedziow i prokuratorow, ale nie chce mi sie 😭. Zrobie to rano :D

nie nudzi Cie prawo? miałam na drugim roku i w zasadzie jeden z najnudniejszych przedmiotów ever :P w tym mogłam wybrać jako elektyw ale podziękowałam :D

Narazie nie jest zbyt ciekawie 🖐️. Prawo rzymskie jest strasznie nudne, ale historia prawa polskiego i powszechna historia prawa jest wedlug mnie interesujaca. Na 2 roku bedzie lepiej, bo zacznie sie prawdziwe prawo, a nie historia. A o tym, ze chce isc na prawo wiedzialem juz od 1 klasy liceum, nie bralem innych kierunkow pod uwage 🖐️

Potem wybiore sobie przedmioty ogolne takie jak psychologia sadowa, kryminologia i pewnie zapisze sie do ELSA, bo oferuja ciekawe zajecia

to dobrze, ja niestety na 4 roku zaczęłam żałować kierunku... minęłam się z powołaniem ;/ ale chyba za późno na zmiany :P :D

W drugim semestrze bede mial socjologie prawa, wiec juz wiem do kogo zwroce sie o pomoc :D🖐️. A co wolalabys studiowac :> ?

to możesz być pewny, że nie zdasz :D 🖐️ wolałabym konstrukcję, architekturę, inżynierię energii lub produkcji :D widzisz, dalej nie jestem pewna :P 😭