Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexis doktor

Mój facet w sklepie-wstyd i lepiej się nie przyznawać:-/

Polecane posty

Gość alexis doktor

Jakoś niedawno pojechaliśmy do Media Markt, chłopak miał sobie kupić jakieś kable do laptopa i oglądał telewizory, bo jego uległ uszkodzeniu i nie nadaje się już nawet do naprawy. Podszedł to niego facet z obsługi a mój chłopak tak: kurwa bo wiesz kupiłem sobie nowy telewizor i się pierdolony zepsuł a kurwa nie mam tej... no tej gwarancji, bo to z mojej winy ekran pękł, ja pierdole i co mi radzisz... Obsługa miła udzieliła mu wskazówek a ja myślałam ,ze zapadnę się pod ziemie, niedość,że ciągle przeklinał, to jeszcze na "Ty". Zauwazyłam,ze tak robi w sklepach wielki pan, następnym razem uciekne...Oczywiście w pracy mily kulturalny.

Gość Aggie86
Myślę że najlepszym sposobem jest szczera rozmowa. Powiedz że nie rozumiesz z skąd u Niego takie zachowanie i powiedz że razi Cię to i wręcz zawstydza ten fakt że tak się zachowuje w miejscu publicznym. Pozdrawiam

Gość powiem i ja .....
następnym razem nie uciekaj a zwróć mu uwagę że robi z siebie zwykłego chama w sklepie i wstyd Ci za niego ja na pewno bym tak zrobiła

Gość małgośka 23*
współczuję

Gość alexis doktor
Dziewczyny ja po prostu nie wiedziałam co mam zrobić, odeszłam kawałek dalej i nerwowo zaczęłam przeglądac inne rzeczy. Nie rozumiem skąd takie coś u niego, tzn podejrzewam ze chodzi o pieniadze, bo nie ma to jak z dziada zrobi się pan:-/

Gość Aggie86
Rozumie Cie, ale tak naprawde jak mu powiesz ze Ci bylo wstyd w cztery oczy to jesli Cie kocha to z pewnoscia sie postara nie wprawic Cie w ta sytuacje przy nastepnym razie w sklepie

Gość alexis doktor
Na pewno zwróce mu uwagę a konsekwencją tego bedzie wielka awantura, bo przecież jak jemu można zwrócic uwage:-P ale mam to gdzieś, musi to zmienić, bo to naprawdę swiadczy o jego wychowaniu , a raczej jego braku

Gość pijany kjóiijćek
Po prostu łatwo nawiązuje kontakt z innymi ludźmi :classic_cool:

Gość Aggie86
nie wdawaj sie w klotnie, to ze on podniesie glos to oznaka slabosci, niech sie wykrzyczy a Ty milcz. Jak sie uspokoi to zapytaj czy mozecie juz normalnie porozmawiac i tyle.

Gość wergthn
prości ludzie mający trudność z dostatecznie szybkim doborem słów wykorzystują przekleństwa jako tzw fillery, żeby ich wypowiedź za bardzo się nie rwała. Jest to charakterystyczne dla ludzi od czasu wprowadzenia gimnazjów. Dotyczy raczej tych mniej inteligentnych i z mniejszą wiedzą. Jak nie powie dwa razy k... to zdania nie wydusi z siebie

Ja bym bezczelnie zwróciła uwagę jak małemu dziecku, może jakby raz się sam zapadł pod ziemię to zacząłby się pilnować.

Gość alexis doktor
ale o robi tak tylko w sklepach, zwraca uwagę ze ktos coś wolno robi... wstyd mi za niego

Gość maturks4
Po co w ogóle zadajesz się z chamem? Na resocjalizację raczej już nie ma szans

Gość Lisavietta
zwyczajny prostak... gdyby nie był, wiedziałby że to prostactwo straszne

Gość warany z Tirany
za jakiś czas napisze, że ma problem z mężem bo jej nie szanuje, nie pomaga przy dziecku, albo że ją zdradza. To są właśnie znaki, które wskazują na rodzaj człowieka z jakim mamy do czynienia. Tylko jak się jej ktoś zaptya, czy nie było żadnych symptomów, że jej mąż to cham i prostak to napisze, że nie, że to zawsze taki dobry i kochany chłopak był. Jak mówią gimnazjaliści - żal

Gość Aggie86
To mu to powiedz ze każdy robi we własnym tempie rzeczy. Podaj mu siebie na talerzu i powiedz ze niektóre rzeczy wymagają czasu, bo sa pracochłonne

Gość harytatywnaJA
zwyczajny tłuk bez wychowania i polotu

Gość alexis doktor
akurat w tym zwiazku ja mam jaja:-) i to jego zachowanie mnie po prostu przeraża. On mnie szanuje, nie podnosi głosu, to zwykle ja się czepiam, a w sklepie to musi się palant wykazać pewnoscią siebie ktora po prostu razi

Gość milivanilii
pewnością siebie? tak określasz prostactwo?

Gość zuccero
ale masz młota

Zwykły prostak z niego..dlaczego dziewczyny wolą umawiać się z chamami i tłumaczą ich zamiast związać się z porządnym facetem??

Gość Bartlebt the scrinever
to, że umawiasz się z takim CZYMŚ świadczy tylko o tobie

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
jak to nie prowokacja to po co z takim kims jestes?