Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tova

Były mąż chce opublikować moje zdjecia na nk

Polecane posty

Moj byly maz chce opublikowac moje zdjecia w neglizu na nk i facebooku to psychik boje sie ze zrobi to ! Nie znam jego hasla ani loginu w razie jak by to zrobil mozna jakos napisac do odministracji zeby usuneli ?? Jestem cala rozczesiona siedze caly dzien przd kompem i czekam:(

więcej- możesz go wręcz podać do sądu o naruszanie dóbr osobistych czy jakoś tak jeśli to zrobi- poszukaj paragrafu i mu prześlij, większość kozaków wymięka na tym etapie, kiedy się dowiedzą, że za to ich czeka sprawa w sądzie ;)

aha, tylko jeśli to naprawdę zrobi (czarny scenariusz) to koniecznie zrób od razu screena jako dowód- bo on może to szybko usunąć żebyś nie miała dowodu dla sądu, a wiadomo jak jest z sądami, zanim wyznaczyliby rozprawę to on to 100 razy zdąży usunąć i zamieścić ponownie

Gość mam radę.....
tak,podaj do sądu,a fotke i tak znajomi zobaczą. Na nk też miałam podobnie i administracja nawet nie zareagowała.Od razu go postrasz za wczas już, i jeśli dalej będzie straszył - na policję

dlatego mówię, by konkretnie znaleźć odpowiedni paragraf i go postraszyć- większość na tym etapie wymięka; tylko konkretnie, spokojnie, przedstawiając fakty póki co zapobiegawczo to najlepsze co można zrobić, bo co ma innego zrobić, prosić go?

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
Możesz go za to zaskarżyć . wg KK to jest karalne jest na to paragraf