Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka i owaka12

prezenty pod choinke dla chrzesniaka

Polecane posty

Gość taka i owaka12

jestem chrzestna dziecka z ktorego rodzicami jestem sklocona,nie utrzymuja ze mna juz kontaktow,cos im nie pasowalo i przestali sie odzywac, kontaktowac ze mna,moze z mojej winy bo nie akceptowalam pewnych ich zachowan i nie godzilam sie na nie,niewazne w kazdym razie nie wiem jak z prezentami na swieta dla dziecka?czy wyslac poczta?czy przelamac sie i isc do nich czy po prostu dac sobie spokoj? :(

Gość prezenty zawsze cieszą dzieci
'' czy po prostu dac sobie spokoj?'' Wyślij pocztą :) Prezent ładnie zapakuj, do środka włóż kartkę z życzeniami, dziecko ucieszy się.

zostałem wrobiony w chrzestnego i ostatnio zrzekłem się tej funkcji. Nie czuje więzi emocjonalnej z rodziną brata, ich córką, a nawet bratem. Tylko jakoś to do nich nie dociera.

mysle ze chrześniak sie ucieszy jak zobaczy swoja chrzestna ja bym osobiscie sie pofatygowala masz wymowke zeby tam jechac porozmawiaj przepros za to wszystko masz szanse to tak zrób a tak w ogóle to w tych czasach dzieci widza swoich chrzestnych tylko na chrzcinach albo na komunie tak wiec utrzymuj z nim kontakt a co do reszty to jak ci nie bedzie cos pasowalo to trzymaj jezyk za zebami tak jest najlepiej nie wtrącaj sie w ich zycie