Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajanatojaknalato

płaszcz japan style

Polecane posty

Gość ajanatojaknalato

wiam!! może mi ktoś coś doradzic na temat ubrań japan style na allegro,chodzi mi konkretnie i płaszczyki.Pewnie jest juz taki temat na cafe ale nie mam czasu szukac.Czy warto?czy ma któras z Was płaszcz/kurtke?jeśli tak, z jakiej firmy/konta allegro warto coś takiego zamówic.Bardzo niski koszt i obawiam się czegoś gorszego niz z supermarketu;/ Będę wdzięczna za wszystkie opinie;)

lepiej poczytaj komentarze to sie zaraz zorientujesz jakiej jakosci sa te ciuszki, zdjecia nie powiem, ladne, ale jakosc marna. To sa chyba jakies ubrania z defektem, bo przyszly mi 2 rzeczy, jedna zniszczyla sie po 1 praniu, druga od nowosci miala plamy przy guzikach nie do usuniecia.

Gość ajanatojaknalato
Czytałam juz kiedys na temat tych ubran i opienie były różne, choć w większości oczywiście negatywne.Ale były osoby, które rafiły n afajne ciuchy, własnie takie jak na zdjęciu.Marnie u mnie z kasą i dlatego pomyślałam o czyms tanim z allegro.Z tym ze właśnie zdjecia są ok,ale na co sie trafi...nie wiadomo;)Niby 100zł niedużo,ale drogą kasa nie chodzi;)

Gość ja wprawdzie płaszcza
ani czegos w tym stylu z japan nie mam,ale mam wiele letnich ubrań i są normalne,ok.Czasem tylko bywa tak,że jak czeka się na ubrania z zagranicy,to mogą nie przyjść,miałam tak 2 razy-czekałam ponad miesiac i dostałam zwrot kasy.Też zamierzam sobie kupić od nich płaszczyk,ale na wiosnę :)

rosyjska ryuletka ale ja sie nacielam i nie ryzykowalabym, poza tym ciuchy szyte sa z bardzo slabej jakosci materialow, przez moja bluzke mozna bylo swiat ogladac. Lepiej sie wybierz do H&M czy zary i kup jakis porzadny plaszczyk, bo szkoda kasy

Gość ajanatojaknalato
A masz moze jeszcze namiary na te konta, z ktorych kupowałas ubrania?większe prawdopodobienstwo,ze przyjdzie cos,co nadaje sie do noszenia;)

Gość ajanatojaknalato
Tylko własnie chodziło mi o mniejsze koszty.Ładny płaszczyk, elegancki, taki jak mi sie podoba-400-500zł;/Z tym,ze juz niedługo wyprzedaże,więc chyba na to poczekam,nie będe ryzykowała.