Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem aseksualna

Unikanie SEKSU w długoletnich związkach

Polecane posty

Gość jestem aseksualna

czy u was tez tak to wygląda? Ja unikam na wszelkie spoosoby. Seks jest 2 razy w mcu z jego inicjatywy.

Gość Ajlawiu man
zjedz duzo czekolady ;0 i niech sie twój man częściej myje i goli :p

Gość co za ludzie...
jestem aseksualna to nie dziw sie ze znajdzie sobie kogos innego napewno ma duzo kolezanke a internet jest nasaczony fajnymi laskami . jedna rada zatrzymaj faceta i wpusc go do lozka

Gość dobra macocha
witaj w klubie, ten cały sex jest przereklamowany:P

Gość raz tak a raz siak
2 razy w miesiącu to i tak często. Mi się ostatni raz udało doprosić na początku sierpnia :-(

Gość jestem aseksualna
czyli to nie jest normalne? ja na poczatku uwielabialam seks a teraz po 8 latach udaję ze spię. Nie lubię jego dotyku, nie lubie pocałunków. Seks moglby nie istniec

Gość dobra macocha
ja się z moim rozstałam i wreszcie mam święty spokój:D

Gość jestem aseksualna
dobra macocha ale ja lubiłam seks ale przez pierwsze 5 lat, teraz już mi obrzydło. Nie mam wogopel ochoty. zero po prostu zero ochoty na seks

Gość co za ludzie...
czy wy myslicie ze naprawde nie musicie sie juz starac bo jestescie zona? . obraczke moze zdjac w kazdej chwili a potem bedzie lament i zgrzytanie zebow . jestem kobieta i nie rozumiem takiego postepowania

Gość Ajlawiu man
bo coś u was nie prądzi , albo żyjesz złudzeniami

Gość jestem aseksualna
czy tak sie dzieje zawsze kiedy ejstesmy w dlugim zwiazku? czy to normalne?

Gość nadałabyś się
z moim mężem. Seks Raz w miesiącu przez...5 minut..(?) Masakra. Jeszcze nie lubi się całować i zawsze się wzbrania. Jest duzo starszy ode mnie,to fakt. Myslę,że tu leży przyczyna:(

Gość jestem aseksualna
dobra macocha ale ja nie chce sie rozstawać a boje sie ze do tego moze dojsc przez to moje unikanie zblizen

Gość Michaleqqq
a ja jestem z dziewczyna 3 lata i do niczego nie doszlo yh

Gość dobra macocha
też na początku nie było z tym problemów choć nigdy jakaś napalona tez nie bylam. Później mimo ,że kochałam to sex mi obrzydł , nie wiem jakoś to tak samo przyszło:) i się rozstaliśmy bo on bez tego ani rusz:)

Gość jestem aseksualna
czemu tak jest? czemu kiedys kochałam seks a teraz unikam jak tylko moge?

Gość raz tak a raz siak
to idź do lekarza, może Ci hormony spadły albo co. Albo mąż zbrzydł, zapuścił się. Nie kręci Cię seks w ogóle, czy z nim?

Gość dobra macocha
no to masz problem , bo albo pójdziecie do seksuologa i on coś poradzi , albo pa,pa:(

Gość co za ludzie...
jestem aseksualna moze nie kochasz meza? moze to przyzwyczajenie ? a moze poszukaj jakis sposobow na urozmaicenie sexu jest ich mnustwo wystarczy ruszyc glowka;)

Gość jestem aseksualna
dobra macocha a ja byłam napalona i to bardzo ale przez jakies 5 lat. Od 3 lat tendencja bardzo spadkowa. A juz teraz dramat, nie pozwalam sie dotykać, udaje ze spie ale zle się czuję. Nawet do tych 2 razów musze sie zmuszać dla swietego spokoju

Gość Michaleqqq
ej a czy jak sie jest 3 lata ze soba oboje pelnoletni ja 20 lat ona 18 to czy to normalne ze ani nic nie bylo ? 3 lata to duzo

Gość szasz
czasami wynika to z tego ze ludzie w długoletnich związkach się rozleniwiają, i na co dzien przestają tak bardzo dbać o siebie. do tego dochodzą sprzeczki i problemy, i pod wieczór mamy siebie dość. Poza tym prozaicznym a się okazuje ze czestym problemem jest fakt, ze jak mamy ochote w danym momencie dnia, to czekamy z tym niepotrzebnie do wieczora, i ochota albo nam przechodzi albo jestemy zbyt zmęczeni

Gość dobra macocha
to zmuszanie sie jest najgorsze bo po jakimś czasie można za to znienawidzieć faceta z którym sie jest:( , nie powiem , bardzo przeżyłam rozstanie , ale teraz mam spokój ,może przechodze to łagodniej bo mam 2 dzieci więc w pewnym sensie się spełniłam a w innym spełniam.

Gość zdrowkomeza
Ja jestem w związku 4 miesiace, widzimy sie raz na 2 tygodnie po 2-3 dni, i wtedy jest b. duzo bliskosci, ale juz nie ma takiego parcia na to jak na poczatkach :D Ja nie wyobrazam sobie zebym trzymała łapki przy sobie jak mam obok mojego ^^ faceta.

Gość co za ludzie...
szasz zgadzam sie ;p chodz nie bylam w dlugoletnim zwiazku jeszcze ale nigdy nie przestalam dbac o "ogien"

Gość mała Mi i reszta
... mąż Cie już nie kręci?

Gość jestem aseksualna
szasz ja nie mam wogole ochoty, nawet w ciagu dnia. a układa nam sie roznie, czasami sie zastanawiam czy ja w ogoile ejstem z nim szczesliwa? Troche mi glupio bo on sie meczy ale nie potrafie sie nawet dla niego poswiecac. Nie czuję chemii ktora kiedys czułam. Nie czuję nic poza złościa gdy zaczyna mnie dotykać i myśle wtedy zeby szybko skonczył

Gość jestem aseksualna
dobra macocha masz racje tak sie może stać tym bardziej ze te 2 razy w miesiacu sa wlaściwie wymuszone rpzez mojego faceta

Gość paapapapapapaa
dla mnie seks mógłby nie istnieć, a mam 22 lata. zbrzydł mi po tym jak gdzie nie spojrzę tam goła dupa, cycki i to jest dzisiejszy świat

Gość tez tak maaaam
Też tak mam...Na poczatku super a teraz raz na dwa tygodnie to max. Myślalam, że może to wina tabletek anty, ale odstawiłam je i dalej nic :-o