Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

miłość wg kobiety

Polecane posty

skad facet moze wiedziec co mysli kobieta hmm ? przeciez my takie skomplikowane stworzenia jestesmy? jednego czego w zyciu mozesz byc pewny to swojej smierci

Gość minus 69 w pościeli
ybhiyilubyiuhy achhh kiedyś to było , wiem , bo jak czytam pewne historie , to jak z innej planety Lady Love tak , jesteście skomplikowane bo komplikujecie co się da, lecz można was przejrzeć jak się jest bystrym i używa mózgu zamiast penisa

Gość minus 69 w pościeli
małgosia czy ja coś źle pisze?

Gość minus 69 w pościeli
bardzo ostrożny facet pisz na temat , a nie podlizujesz się do 35-letniej Gosi i zaczynasz flirt

bo Gosie to fajne dziewczyny , nie mysla o kasie i seksie jak to autor napisal :).....

musialbys poznac kazda kobiete z osobna zebys mogl miec na ten temat wyrobione zdanie kazda z nas jest inna, fakt, sa takie ktore kieruja sie tym czy owym, ale rownie dobrze mozna by przypiac ta pineske facetowi

Gość minus 69 w pościeli
gosia pewnie ze nie myślą tylko tego pragną Lady Love po co tracić czas na wszystkie? każda z was jest inna? w czym?

Gość minus 69 w pościeli
gosia nie załamuj mnie , załamuj ostrożnego faceta

ostrozny , nie chcialam zaczynac tego tematu o seksie :) bo to w miom wieku niebezpieczne:)

no jak to w czym? kazda z nas ma inny charakter, inne przezycia, inaczej patrzy na swiat, jedna kocha do szalenstwa, druga zdradza, jedna mowi szczerze druga oklamuje, jedna uwaza sie za piekna i przebojowa a druga za szara mysz ktora nie lubi patrzec w lustro, jedna wybrzydza druga cieszy sie z drobnostek itd itd mamy rozne priorytety, marzenia, pasje, hobby trzeba znalesc ta odpowiednia dla siebie

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love wszystko fajnie jednak wasze podstawowe priorytety opisałem wyżej

Gość minus 69 w pościeli
gonia35 jak facet przestanie go używać to ty przestaniesz używać faceta

wiesz to co wypisales powyzej : seks, kasa i wyglad - to tylko przykrywka moim skromnym zdaniem, ewentualnie jakies marne pocieszenie dla kobiety ktora tak naprawde jest zakompleksiona lala bardzo mi sie nie podoba to ze wrzucasz kazda do jednego worka

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love ja to widzę inaczej , bo przykrywką jest to co Ty opisałaś wyżej i nie chodzi o zakompleksiona lalę , tylko o normalną kobietę i nic w tym dziwnego , bo takie jesteście nie chcesz być w worku z kobietami?