Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

miłość wg kobiety

Polecane posty

Gość minus 69 w pościeli
lady czyli w związku z kobietą trzeba się nauczyć rozkwitaniu motylkowemu w brzuchu?

nie romansujac tylko byc zakochana, ale minu,s dla ciebie to slowo nie istnieje...............

Gość minus 69 w pościeli
gosia nie istnieje jeśli zamienia się te słowa , tylko dlatego , aby było komuś wygodniej i lepiej

a widzisz ,nie wiesz co tak naprwade te slowo znaczy , skoro tak piszesz.........

mysle ze to przychodzi samo, nie ma czegos takiego jak dobra recepta na zwiazek albo sie ktos dobierze idealnie lub mniej idealnie, albo poprostu trafi na nie odpowiednia osobe mysle ze duzo szczescia jest potrzebne zeby znalesc tego/ta wlasciwa, ale nic nie jest przesadzne ;) jak ci cos nie pasuje, nie mecz sie w zwiazku tak jak to nie ktorzy robia, tylko przerwij to i szukaj dalej

Gość minus 69 w pościeli
idę do pościeli , a wy nie zapomnijcie się rozmarzyć , pa

lady, chyba minus nie mial z nami checi juz dluzej z nami negocjowac wiec sie wylamal, co?

cecha którą wyrobiły we mnie pewne kobiety poprzez odpowiednie potraktowanie mnie ale już był i nie ma co pisać bo zaraz obelgi we mnie polecą ale nie obwiniam Was dziewczyny że jesteście wszystkie takie po prostu na takie sobie trafiłem ot i cała historia

no to jaki miałem być szorstki? tym bardziej że jestem taki że jak mi zależy no to daje z siebie wszystko ale niestety czasem nie dostanie się tego samego w zamian tym bardziej że do faceta należy okazać jako pierwszemu że dba itp