Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

miłość wg kobiety

Polecane posty

Gość minus 69 w pościeli
gonia35 jest naj razem z kasą i wygladem

minus . kobiety zmieniaja sie wraz z wiekiem , dla mlodych lal sa inne priorytety a dla dojrzalych kobiet inne , wiec prosze nie uogolniaj......

Faktycznie tak jest,ale nie ma znaczenia tutaj płeć. Co w tym dziwnego, czy złego?? Powinno się być z kimś z kim nam jest dobrze-jakby nie było sex ma ogromne znaczenie w związku-nieraz właśnie przez niepowodzenie w tej kwestii związki się rozpadają. Ten wygląd to również kwestia pociągu fizycznego...Mam być z kimś kto mnie zupełnie odraża? (Chociaż w drugą stronę szukanie kogos o konkretnym kolorze oczu ,czy włosów, to też przesada)...a kasa. Cóż, bez niej nie jest łatwo, jakby nie było jest to pewien rodzaj poczucia bezpieczeństwa- ale nie koniecznie satysfakcję daje wydawanie kasy od swojego faceta, tylko samej też można zarobić. To o czym piszesz, to skrajność i zbyt ogólne podejście do sytuacji- zwłaszcza,że jakbyś sie głębiej zastanowił, to dostrzegł byś właśnie fakt, że zachowując w tym co się dla Nas liczy umiar, wcale nie jest to takie złe !

Gość minus 69 w pościeli
Lady to napisz z jakimi chcesz być w worze ? może św.Mikołaj Cię gdzieś upchnie gonia35 myślisz , ze wiek coś zmienia? jeśli już to dostęp do kobiety w desperacji , jednak to po czasie zanika i włączają się lampeczki priorytetów

minus , kaobiety sa niezalezne i madre nie potrzebuja troski facetow bo po co , a seks, hmmmm fajnie jak jest milo i przyjemnie ......

ehh chodzbym sobie miala flaki wypruc to widze ze zdania swojego nie zmienisz, szkoda, naprawde

ja potrzebuje troski faceta, nie wyobrazam sobie zycia bez faceta:P wiec tutaj sie z Toba gosiu nie zgodze :P

a wyglad ......hmmmmm mnie sie podobaja faceci zwyczajni , raczej niscy choc sama jestem wysoka , wiec nie ma znaczenia wyglad..............

Gość minus 69 w pościeli
requiem co w tym złego? w wielkim skrócie - że życie to big brother i randka w ciemno ? a wybrzydzają już wszyscy, bo żadnych wad o sobie i innych znać nie chcą

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love szkoda ze mi nie odpowiedziałaś na pytanie , bo chcesz grać inną

Gość minus 69 w pościeli
gonia35 mądre i niezależne ? jesteście zależne od facetów i myśleniu o nich

nie wiem co mam Ci odpowiedziec skoro kazda kobieta dla Ciebie jest taka sama, chcialabym sie znalesc w worku z ludzmi z pasjami, zainteresowaniami, z kims kto czasem uzywa swojego mozgu, wie co mowi, z osobami szczerymi, empatycznymi, kochajacymi zwierzeta i cala przyrode, z kims kto cieszy sie z kazdego dnia nawet jak nic szczegolnego w tym dniu nie zrobil wlasnie z takimi chce siedziec w jednym worku

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love no przecież siedzisz z nimi , niczego nie zaprzeczyłem

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love i Gosia więc opiszcie faceta , który ma dla was odpowiedni wygląd , pracę i charakter

A, to już głębsza myśl. To, że świat jest tak zepsuty i próżny ... To, że ludzie zdradzają się na prawo i lewo, prowadzą podwójne życie, itp... Ale własnie tacy ludzie, którym to przeszkadza są jeszcze coś warci... i chociaż to nie jest łatwe, to warto mieć tylko takich wokół siebie i z Nimi tworzyć swoją przyszłość.