Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

miłość wg kobiety

Polecane posty

aha , nyslalam ze cie z nia cos laczylo ? a tak ogolnie to faceci mnie wkurzaja .........:(

teraz, to dochodze do wniosku ,z e wszyscy ....... z porzedniego topiku moge wywnioskowac ,z e masz 28 lat?

woooo, lady bardzo ambitne ....... ja wlasciwie cale zycie sie ucze i tak szczertze powiem , juz mi sie nie chce................ale musze to skonczyc

ostrozny, tak maja faceci , im starsi wygladaja lepiej i znowu niesprawiedliwosc:)

nie wiem czy tak ambitnie, chcialam isc na studia weterynaryjne, ale z moim jezykiem portugalskim na ten czas to nie bardzo ;) juz i tak mam w ciuu roboty z tym kursem, ale dobrze mi idzie :) rozwijaj sie, rozwijaj, na nauke nigdy za pozno ;) a czego sie uczysz?

a ja z wyksztalcenia jestem nauczycielem historii z dwiema podypomowkami a wlasciwie za chwile trzema bo koncze BHP a na codzien jeste menagerem w firmie finansowej :) i wlasnie jutro o 9 mam odprawe managerska a dzis nie spalam cala noc :)

lady, to masz cieplutko i milutko ................zazdroszcze , ja uwielbiam cieple kraje

lady byla w Portugalii w 2009 roku z firmy ale nie pytaj mnie gdzie bo bylam nie w stanie zapamietac , ale bylo cudownie ..............

no to ladnie sie ustawilas :) historia to jeden z tych przedmiotow ktorych nie lubie :D cieplutko, racja.. czasem az za, ale teskno mi za Polska i rodzina

a Ty byś chciała aby ktoś Ci rodzinę rozwalił no i jaki będziesz miała pożytek z faceta co oszukał własną żonę, Ty możesz być następną oszukaną ale jesteś dorosła i rób co chcesz tylko nie rób desperackich kroków w stronę z której nie ma odwrotu

ostrozny a jesli to moja milosc zycia , wiem to glupie ale tak wlasnie czuje ............

pamietam sliczne widoki i bardzo cieplo:) ale pewnie za jakis czas tam wroce:)