Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

miłość wg kobiety

Polecane posty

lad,y ja z mila checia bym wyjechala z tego chorego kraju , dobrze zrobilas ,ze wyjechalas .............

czujesz potrzebę bycia z kimś to normalne jak ktoś jest sam ale czy nie czułaś się zakochana już nie raz? i co potem mowa, że faceci zdradzają, czy chcialabyś aby twój ojciec zrobił tak Twojej mamie?

ostrozny, to co czuje nie czulam nigdy wczesniej ................i tak naprawde nie interesuje mnie jego zona , tylko dzieci ............

ja wyjechalam tylko ze wzgledu na moja milosc ktora poznalam w Polsce zreszta ;) inaczej nie wyjezdzalabym ;)

dla tego grożę Ci palcem i mówię że jest tylu wolnych szanujących kobiet facetów że nie niszcz czegoś co nie jest przez Ciebie budowane bo zepsuć łatwo a zbudować trudno, nie bądźmy destruktywni a sami coś twórzmy albo przynajmniej nie psujmy innym

coraz czesciej sie nad tym zastanawiam , on nigdy nie zostawi zony wiec pewnie podziekuje panu............i cale zycie bede nieszczesliwa :( pewnie masz racja z ta cala rodzina .................

chcesz być szanowana to pierwsza okaż szacunek ja dla tego zawsze pisałem jaki jestem dla dziewczyny co brane było za pantoflarstwo tylko nikt nie pokwapił się doczytać że potem chcę takiego samego szacunku, dziewczyny oczytały się kosmopolitycznych gazetek i szukają jakiś samców alfa itp ja nie jestem samcem, zwierzęciem jakimś tylko normalnym facetem, mężczyzną co by chciał mieć swoją rodzinę i być współodpowiedzialny za nią, nie jestem samcem jak pies czy inne zwierzę jestem człowiekiem i chcę być traktowany jak człowiek

ostrozny , tyko kobietuy potrzebyja samcow alfa , niestety tak juz jest ...........ja sma wole faceta, prawdziwego , a nie kapcia chyba zajechalabym go na smierc i po co?

moj facet jest madry przy nim sie rozwijam, a nie uwsteczniam , ma pasje, jest kochany , zawsze mi pomoze, moge na niego liczyc , wybrnie z kazdej opresji , jest meski , cudowny kochanek i co jeszcze?hmmmmm moj ksiaze

Gość ja już wszystko wiem ;D
"ja juz nic nie wiem, ale belkot.. nie moglas tam w kilku zdaniach napisac co myslisz? teraz to ja nic z tego nie rozumiem" - nie mogłam bo gdybym mogła to bym napisała w kilku zdaniach :P spoko,napisałam przecież że nie musicie rozumieć..ale to że czegoś nie rozumiecie nie oznacza od razu że jest to głupie. łatwo tak powiedzieć jak sie kogoś lub czegoś nie zrozumie... za to wypowiedż antyfeministycznego poprawiła mi humor :D wielkie dzięki koleś ;) Nikt, dosłownie nikt jeszcze nie napisał nic bardziej poj**anego na tym forum niż ty! - to chyba krótko jesteś na tym forum :P wypowiedzi typu jem kupe albo kobiety to kurwy na bank są inteligentniejsze :D albo ta Twoja wypowiedź,na którą właśnie odpisuję..to jest dopiero stek bzdur wyssanych z palca Nie rozumiesz, że w dzisiejszym świecie ludzie czerpią wzorce od elity i z telewizji! - przecież wiem że są tacy ludzie. Nawet troche o nich napisałam w swoich wypowiedziach,moze nie do końca wprost ale jednak Dlatego tak wielu jest niemoralnych i zakłamanych. - dlatego też ale nie tylko. Nie broń swojej płci feministko - nie jestem feministką. I nie widze powodu dla którego miałabym sie nie wypowiadać jak mam taką ochotę.. To co, że nie ma na świecie osoby, która znałaby wszystkich mężczyzn i wszystkie kobiety. Przecież większość jest sterowana za pomocą fal i ogłupiana przez lewacką, postępową, obowiązkową szkołę! - nie to co,bo w tym rzecz,że ludzie tą większość zbyt często uznają za wszystkich a to dość spora różnica.No i tylko gdyby ktoś znał wszystkich mógłby tak sie wymądrzać jak ci wielce doświadczeni,którzy zostali zranieni przez 3 osoby i już cały świat jest kurewski według nich. Oo,albo inaczej,facet został skrzywdzony przez kobietę to dla niego wszystkie kobiety to kurwy,a jak został oszukany przez faceta to po prostu on to kutas ale przecież nie powie że faceci to chuje bo sam jest facetem.No chyba,że ten koleś będzie np . francuzem no to od razu poleci po francuzach. Tak jakby jedna rzecz przesądzała o całym człowieku..jakby liczył sie tylko ten jeden aspekt.Pochodzenie czy płeć czy rasa.Ale tak kategoriują ludzie dośc ograniczeni. Do każdego powinno sie podchodzić indywidualnie i kazdy powinien mieć na początku czystą kartkę Zapewne jesteś wysoko wykształcona. - ciekawe przypuszczenie,nie powiem..niezgodne z rzeczywistością ale Ty przecież wiesz o mnie wszystko a ja taka głupia,nic o sobie nie wiem,nawet zapomniałam jak mam na imię,może mi przypomnisz bo na pewno już sie domyśliłeś? ;] W końcu utarło się,że Asie to są takie a Marysie są już inne. Można przeczytać to w pierwszym lepszym imienniku.Nawet nie trzeba znać choc jednej osoby z tym imieniem ;] Także skoro masz już wyrobione zdanie na mój temat,bo jesteś taki szybki i przewidujący no to pewnie dopasowałeś moje cechy do imienia do którego pasują.. Tacy jak ty potrafią oprzeć się na teoriach i rozpisywać na całe strony, ale w rzeczywistości (pomimo swojego wykształcenia) są głupi jak but! - tacy jak ja czyli jacy? Bo ja widzę że wmówiłeś coś sobie na mój temat i tym samym ośmieszyłes się.Przypuszczam,że jesteś jednym z tych,którzy muszą mieć poukładane schematy i ludzi w odpowiednich szufladeczkach.To tłumaczy Twoje oburzenie moim wpisem o tym dlaczego nie powinno sie generalizować. "tacy jak ja"..no tak,masz w głowie schemat wykształconych i głupich jak but,to jak mnie uznałeś za głupią jak but to na pewno musze być wykształcona. A szkoła chyba bardzo Cię boli..nie przejmuj się, mnie również. Dlatego niesamowicie zaskoczyło mnie to,co napisałeś..zazwyczaj osobom piszącym bzdury zarzuca sie coś przeciwnego niż wysokie wykształcenie.. pozdrawiam i naprawde wiecej dystansu :D

ostrożny wydajesz sie być bardzo wporzo ;) ja mam chyba podobne podejście Gosia popadasz w skrajność.Świat nie dzieli się tylko na samców alfa i ciepłe kluchy :P i to że ktoś jest dobry nie oznacza że od razu klucha z niego.Może być nawet odwrotnie ostrożny raczej właśnie kluchą nie jest,skoro napisał : "mam wymagania też swoje i koniec ale nie jestem samcem ale facetem, jak chcecie samca to kupcie sobie psa, jestem człowiekiem i tak mam być traktowany z szacunkiem przez tą drugą osobę" takie podejscie temu bowiem przeczy.Ponieważ bycie kluchą to brak własnego zdania,pozwalanie na pomiatanie swoją osobą..i ktoś taki wcale ale to wcale nie musi być uczuciowym romantykiem.Za to ten drugi może być twardym facetem,jedno nie wyklucza drugiego ;) I taki typ chyba najbardziej by mi odpowiadał. I nie wypowiadaj sie za kobiety,tylko za siebie ;) Zwłaszcza jak dzielisz facetów na czarnych i na białych Ja tam nie chce żadnego macho ani kluchy - o taka "wybredna" jestem.

twardy w sensie osoba z silnym charakterem,nie ulegająca presji otoczenia

Gość minus 69 w pościeli
ja już wszystko wiem ;D napisałem ci - podaj nazwę tego towaru , który bierzesz to niesprawiedliwe , że chowasz swoje wypowiedzi pod osłoną nocy i wena Cię nachodzi, gdy nie możesz zasnąć , marząc o tym jedynym - zbudowanym w temacie, z moich trzech punktów, facecie heh co te kobiety wyrabiają nocą

Gość minus 69 w pościeli
gosia nie dość że romansujesz , to jeszcze bez problemu obalasz z gwinta butelki z alko całkiem sporo jak na taką niewinnie udającą dziewczynkę

Gość minus 69 w pościeli
Lady Love gdyby kazdy mogl zrozumiec druga osobe to byloby na swiecie bardzo nudno tak , zwłaszcza że okazało by się , ze wszystkie kobiety są takie same i myśla o tym samym?

minus witaj.... nie obalam z gwinta ale zawsze ze szklanki :) nigdzie nie napisalam ,z e jestem grzeczna dziewczynka:) pozdrawiam

Gość Do ja już wszystko wiem ;D
Rzeczywiście jesteś feminnistką i to pojebaną do potęgi! Nie zauważyłaś, że ludźmi wykształconymi łatwiej jest manipulować? Pewnie nie, bo jesteś pierdolnięta! Nie widzisz jacy są ludzie? Naprawdę siedziałaś całe życie na pustkowiu? Ludzie kurwią się z byle kim i byle czym popadnie, a takie idiotki jak ty twierdzą, że wszystko jest ok! 95% jak nie więcej ludzi do bydło, zwykłe świnie, które ganiają za kasą i myślą o bzykaniu! Widać, że chyba mieszkasz w Iranie, Albo Arabii Saudyjskiej, bo myślisz, że ludzkość jest jeszcze moralna! Gówno jest moralna! Mam nadzieję, że nigdy nie spotkam w rzeczywistości takiego babsztyla z wypranym mózgiem jak ty, bo bym chyba zwymiotował!

Gość minus 69 w pościeli
nikt nie kontynuuje dyskusji